Tak więc wpadłem na pomysła zrobienia w miarę możliwości jakiegoś niedługiego klipa promującego NOWĄ (nie tą) wersję forum i strony.
Tak więc osoby, które potrafiłyby/byłyby w stanie nagrać jakiś krótki fragment poczynań w grze, np. czymś w stylu frapsa; to prosiłbym o przesłanie w miarę możliwości.
Jeżeli się takowe materiał nie znajdą, to klip raczej i tak będzie, jednakże znacznie uboższy. Wzbogacony jakimiś fragmentami graficznymi nowej wersji strony. I rzecz jasna dobrze nam znaną muzyką z k&m.
Na końcu klipu pokazany byłby mam nadzieję, jakiś fajowski baner do forum i strony. Mam nadzieję, że to będzie coś znacznie lepszego niż to, co możemy wszyscy zobaczyć w lewym górnym rogu forum.
W miarę możliwości, klip, który potem byłby do zamieszczenia na YT [być może i na stronie]; ukazałby się jakoś tak - tydzień po oficjalnej premierze strony, którą byśmy mogli powitać przy deszczu baloników.
Naturalnie, dobrze by było, gdyby strona była uzupełniona treścią, której fragmenty przelatywałyby jako obrazy na filmiku.
Czy ktoś popiera ten zwariowany pomysł, co mi do głowy przyszedł?