Lord Michał pisze:to może wkońcu zagramy jakąś grę a nie będziemy sobie grać oddzielnie .
Ja dziś przeżyłem 15rehostów iiiii.......................................................
P.S Mnie nie ma do 29lipca bo jadę na wakacje
Pierwszy Polski klan w Kam?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Takie Życie.
- Użytkownik Forum
Sprawa z tym "niewyjasnionym wyjsciem" została wyjasniona z Jokerem i powiem tylko tyle, ze to była juz rozgrywka bardzo dluga i ciągnela sie do 1 w nocy, a ja juz nie ogarnialem nic prawie, bo byłem na pól przytomny.
A teraz mam taka sprawe, a wlasciwie dwie...
1. Kiedy gramy tego spara ?
2. Po jaką cholere przyjeliscie Kpt Głowice, skoro pewnie nie ma konta na forum, jest gimbusem ( chodzi o stan umyslu )
Np. dzis jestem hostem, a ten wchodzi mi do pokoju pisze " pierdol sie " i wychodzi. Albo ja cos pisze do niego, a on morda REKRUCIE i tego typu gadki... Nie wiem czym się Joker kierowałeś jak go przyjmowales, ale z całym szacunkiem do Ciebie, wielki to był błąd.
Nie ukrywam tego, że bardzo wiele osób skarży sie na to, ze jest on niedorozwinietym cyber dzieckiem i dostał miejsce za to, że pokonał Jokera...
A teraz mam taka sprawe, a wlasciwie dwie...
1. Kiedy gramy tego spara ?
2. Po jaką cholere przyjeliscie Kpt Głowice, skoro pewnie nie ma konta na forum, jest gimbusem ( chodzi o stan umyslu )
Np. dzis jestem hostem, a ten wchodzi mi do pokoju pisze " pierdol sie " i wychodzi. Albo ja cos pisze do niego, a on morda REKRUCIE i tego typu gadki... Nie wiem czym się Joker kierowałeś jak go przyjmowales, ale z całym szacunkiem do Ciebie, wielki to był błąd.
Nie ukrywam tego, że bardzo wiele osób skarży sie na to, ze jest on niedorozwinietym cyber dzieckiem i dostał miejsce za to, że pokonał Jokera...
You blocked me on Facebook, and now you going to die !
-
The Viking
- Administrator Forum

Spokojnie, ja go przyjąłem. Słyszałeś o taktyce Ruskich? przyjmujesz każdego a potem wywalasz jeśli przewini w czymkolwiek. W grach ze mną zachowywał się cywilizowanie (wmiarę) a potrafi taktyki grać. Nie widze problemu, chyba że macie jakieś namacalne dowody przeciw niemu. Jeszcze pewna prośba do naszych członków. Nadal szukamy ludzi, więc jeśli natraficie na jakąś interesującą osobę, dawajcie mi o niej znać na pw.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
-
The Viking
- Administrator Forum

-
The Viking
- Administrator Forum

-
The Viking
- Administrator Forum

Kurde, dopiero teraz naprawdę się przyjrzałem temu co napisałeś. On sam jest Polakiem, więc jakby miał innych Polaków wyzywać? Podeszwa, jak nic.popol pisze:Grałem z [P.K] KptGłowica. Budował tylko gospody, a u innych robił winnice, wyzywał wszystkich (głównie za to, że są Polakami). Kilka razy po zaczęciu gry napisał "has quit" i wszyscy powychodzili (myśleli, że na prawdę wyszedł). Każda gra z nim = rehost.
Wiking,
Daj spokój, przecież to nie byłby pierwszy który wyzywa od "Polaczków"The Viking pisze:Kurde, dopiero teraz naprawdę się przyjrzałem temu co napisałeś. On sam jest Polakiem, więc jakby miał innych Polaków wyzywać? Podeszwa, jak nic.popol pisze:Grałem z [P.K] KptGłowica. Budował tylko gospody, a u innych robił winnice, wyzywał wszystkich (głównie za to, że są Polakami). Kilka razy po zaczęciu gry napisał "has quit" i wszyscy powychodzili (myśleli, że na prawdę wyszedł). Każda gra z nim = rehost.
Jakiś sado... Sado jest tylko jeden!The Viking pisze:Jakiś sado się dołączał z tego co pamiętam, ale głowy nie dam.