Pierwszy Polski klan w Kam?

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Awatar użytkownika
rom
Użytkownik Forum

Post autor: rom »

jestem za

Lord Michał pisze:to może wkońcu zagramy jakąś grę a nie będziemy sobie grać oddzielnie .
Ja dziś przeżyłem 15rehostów iiiii.......................................................
P.S Mnie nie ma do 29lipca bo jadę na wakacje :P
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum

Post autor: kaszub »

To się chłopie zdecyduj.
Czy chcesz grać, czy Cię nie ma.
:D.
Awatar użytkownika
Takie Życie.
Użytkownik Forum

Post autor: Takie Życie. »

Sprawa z tym "niewyjasnionym wyjsciem" została wyjasniona z Jokerem i powiem tylko tyle, ze to była juz rozgrywka bardzo dluga i ciągnela sie do 1 w nocy, a ja juz nie ogarnialem nic prawie, bo byłem na pól przytomny.

A teraz mam taka sprawe, a wlasciwie dwie...

1. Kiedy gramy tego spara ?
2. Po jaką cholere przyjeliscie Kpt Głowice, skoro pewnie nie ma konta na forum, jest gimbusem ( chodzi o stan umyslu )
Np. dzis jestem hostem, a ten wchodzi mi do pokoju pisze " pierdol sie " i wychodzi. Albo ja cos pisze do niego, a on morda REKRUCIE i tego typu gadki... Nie wiem czym się Joker kierowałeś jak go przyjmowales, ale z całym szacunkiem do Ciebie, wielki to był błąd.
Nie ukrywam tego, że bardzo wiele osób skarży sie na to, ze jest on niedorozwinietym cyber dzieckiem i dostał miejsce za to, że pokonał Jokera...
You blocked me on Facebook, and now you going to die !
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Post autor: The Viking »

Spokojnie, ja go przyjąłem. Słyszałeś o taktyce Ruskich? przyjmujesz każdego a potem wywalasz jeśli przewini w czymkolwiek. W grach ze mną zachowywał się cywilizowanie (wmiarę) a potrafi taktyki grać. Nie widze problemu, chyba że macie jakieś namacalne dowody przeciw niemu. Jeszcze pewna prośba do naszych członków. Nadal szukamy ludzi, więc jeśli natraficie na jakąś interesującą osobę, dawajcie mi o niej znać na pw.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Awatar użytkownika
popol
Użytkownik Forum

Post autor: popol »

Grałem z [P.K] KptGłowica. Budował tylko gospody, a u innych robił winnice, wyzywał wszystkich (głównie za to, że są Polakami). Kilka razy po zaczęciu gry napisał "has quit" i wszyscy powychodzili (myśleli, że na prawdę wyszedł). Każda gra z nim = rehost.
Obrazek
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Dobra, przyjrzę mu się. Jeśli serio tak robi to out murowany.
Wiking,
Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum

Post autor: sado1 »

Takie małe pytanie... kto mnie dodał do listy członków klanu, i na jakiej podstawie? xD Nie przypominam sobie żebym do Was dołączał.
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Jakiś sado się dołączał z tego co pamiętam, ale głowy nie dam.
Wiking,
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

popol pisze:Grałem z [P.K] KptGłowica. Budował tylko gospody, a u innych robił winnice, wyzywał wszystkich (głównie za to, że są Polakami). Kilka razy po zaczęciu gry napisał "has quit" i wszyscy powychodzili (myśleli, że na prawdę wyszedł). Każda gra z nim = rehost.
Kurde, dopiero teraz naprawdę się przyjrzałem temu co napisałeś. On sam jest Polakiem, więc jakby miał innych Polaków wyzywać? Podeszwa, jak nic.
Wiking,
Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum

Post autor: sado1 »

The Viking pisze:
popol pisze:Grałem z [P.K] KptGłowica. Budował tylko gospody, a u innych robił winnice, wyzywał wszystkich (głównie za to, że są Polakami). Kilka razy po zaczęciu gry napisał "has quit" i wszyscy powychodzili (myśleli, że na prawdę wyszedł). Każda gra z nim = rehost.
Kurde, dopiero teraz naprawdę się przyjrzałem temu co napisałeś. On sam jest Polakiem, więc jakby miał innych Polaków wyzywać? Podeszwa, jak nic.
Daj spokój, przecież to nie byłby pierwszy który wyzywa od "Polaczków" :P Oczywiście nie wiem ile w tym prawdy ale ja bym w to spokojnie mógł uwierzyć.
The Viking pisze:Jakiś sado się dołączał z tego co pamiętam, ale głowy nie dam.
Jakiś sado... Sado jest tylko jeden! :D Jestem w miarę pewny, że jeśli naprawdę ktoś dołączał pod takim nickiem, to chciał zrobić mi dowcip. Jest tu paru takich... :D Cóż. Jeśli to prawdziwy "nowy" sado, to niech mu będzie choć wolałbym żeby choć trochę zmienił nicka ("sadomaso"? :) ). Jeśli nie odezwie się przez jakiś czas to proszę o wywalenie go z listy (o ile to nie problem, nie żebym ingerował w wasze wewnętrzne sprawy :D), bo pewnie nie istnieje.
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.