Witam sztabowiczów

Jestem sado. Jedynka w moim nicku ma bardzo głębokie znaczenie - pewnego dnia, na którymś z kolei forum nie udało mi się zarejestrować nicka "sado", więc po odrzuceniu co bardziej idiotycznych opcji (rok urodzenia w nicku, sado1337-h4x, etc.) wpadłem na pomysł dopisania do niego cyfry "1". I tak już zostało.
Zazwyczaj gram pod kolorem (jak to już mi mówiono) przypominającym świeżą kupę (czasem jasny, a czasem ciemny brązowy, w zależności od nastroju). Graczem jestem jakimś. Rozrzut moich umiejętności bije wszelkie rekordy tej gry - za jednym razem zagram jak Da Revo, za innym jak moja mama, więc jeśli widzicie mnie w swojej grze to (zależnie od drużyny, do której los Ciebie i mnie rzuci) módlcie się żebym miał grę swojego życia, lub żebym doszczętnie z... zepsuł sprawę.
Jakby kto pytał, to mam 20 lat. Choć z każdym kolejnym moim postem będziecie mi dawali coraz mniej. Skąd się tu w ogóle wziąłem? Jak każdy w moim wieku, kto tutaj siedzi, za młodu dorwałem KaMa (starszy brat kupił, bo ponoć "to dobra strategia była") i grałem trochę przez dzieciństwo. A potem kilka(naście) lat przerwy, chęć powrotu - a tu niespodzianka, jest Remake. Prawie dokładnie rok temu dokonałem tego odkrycia, więc tyle też w odświeżonego KaMa gram przez internet. Jakoś w kwietniu wszedłem na zagraniczne forum i już tam zostałem. Może mnie stamtąd nawet ktoś zna. Albo z KaM-owego "oficjalnego" Teamspeaka, na którym przesiaduję. Teraz z kolei przychodzę w końcu na polskie forum, jak czasu będzie dosyć (będzie. coś trzeba robić na nudnych wykładach. o ile na taki wykład zechce mi się iść, oczywiście. skoro o tym mowa, studiuję informatykę.) to postaram się ogarniać co tu się dzieje, a nawet może coś czasem napisać.