Jesteś nowy? Przedstaw się!

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
.:STERYD:.
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: .:STERYD:. »

czołem:)
Mam na imie Filip, rocznik - 1993.
mieszkam w 50km na poludnie od krakowa.
Ulubiona jednostka to ten z mieczem :roll:
kolor jakos spodobal mi sie różowy :D
pozdrOo.
Veni, Vidi, Vici
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Moderator
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Sir Feliks »

.:STERYD:. pisze:czołem:)
...
kolor jakos spodobal mi sie różowy :D
pozdrOo.
Różowy w połączeniu z twoim "nickiem" brzmi co najmniej dziwnie. :szczerzy:
Ostatnio zmieniony 24 paź 2012, 20:58 przez Sir Feliks, łącznie zmieniany 2 razy.
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
Awatar użytkownika
.:STERYD:.
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: .:STERYD:. »

Feliks - spokojnie mam dziewczynę :) Chodzi o to, że ten kolor śmiesznie wygląda jak na grę wojenną

:lol:
Veni, Vidi, Vici
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Moderator
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Aż daleko nie szedłem w myślach, mam na myśli że, masz ksywę Steryd a lubisz rózowy w grze. :) To tak jakby kolega Ciemnozielony grał w ciemnoniebieskim kolorze. :) Rozumiesz?
Launger
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Launger »

Witam wszystkich
Mam na imie Roman
Pochodze z Jastrzebia-Zdroju
Rocznik : 95
Ulubiona jednostka : Łucznik
Ulubiony Kolor : Szary,Niebieski
W Knight and Merchant gram juz od bardzo dawna z 10 lat z duzymi przerwami zawsze grywalem przynajmnije raz w roku.Strone znalazlem gdy szukalem kodu do 2 czesci gry i tak tutaj trafilem chcialem zobaczyc wtedy wszystkie misje tej kampani ta strona mi badzo pomogla .Od dawna sledze postepowania na tej stronie dotyczace gry , czekam nadal na wersje przegladarkowa KAM bo chetnie bym w nia pogral .Postanowilem dopiero teraz sie zalogowac poniewaz zaczolem grac online i Szukam paru znajomych do gry jezeli ktos chetny pisac :] . Przeszedlem wiekszosc kampan nowych zrobionych przez tutejszych graczy i wiekszosc bardzo mi sie podobala dobre fabuły , i zarowno przeszedlem pare misji pojedynczych rowniez dodawanych przez graczy.To chyba tyle narazie.
Pozdrawiam Launger
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Moderator
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Launger pisze: ... Strone znalazlem gdy szukalem kodu do 2 czesci gry ...
Pozdrawiam Launger
Witam Cię kolego. :roll:
Nie chcę się czepiać, ale KAM: TPR jest dodatkiem, a nie drugą częścią gry.
czekam nadal na wersje przegladarkowa KAM bo chetnie bym w nia pogral
No masz Ci los. Za chwilę będą mnie "wołać do tablicy" by mówił na jakim etapie są prace... :zamurowany:
Na Centrum Misji z Hostingiem też czekasz? :roll:
Awatar użytkownika
Hektor
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Hektor »

Tomasz. rocznik 1993. Preferuje co opy i większe mapki. Obecnie tworze planer miasta przy pomocy replayow najciekawszych zmagań. Można mnie spotkać tez na ts remake. Kolor biały. Jako avatar chce miecznika(bo rzadko widziana;) ). Pozdro!
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 07:33 przez Hektor, łącznie zmieniany 1 raz.
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: The Viking »

Jeśli dobierasz żołnierzy w armii nie ze względu umiejętności używania ich a po prostu że są rzadko widziani, to nie sądze żebyś daleko zaszedł w grze sieciowej (chyba że naprawde mistrzowsko nimi władasz). Co do avatara, możesz go sobie wybrać w ustawieniach profilu. Przy zakładaniu konta też miałeś taką możliwość.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Hektor
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Hektor »

sry, wieczorem nie wiadomo co się pisze. Miało być jako avatar chce miecznika, bo rzadko widziany:). Sry. Ja staram się zawsze podejść profesjonalnie do każdej gry w jaką gram:)
Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum

Hej!

Odpowiedz z cytatem

Post autor: sado1 »

Witam sztabowiczów :) Jestem sado. Jedynka w moim nicku ma bardzo głębokie znaczenie - pewnego dnia, na którymś z kolei forum nie udało mi się zarejestrować nicka "sado", więc po odrzuceniu co bardziej idiotycznych opcji (rok urodzenia w nicku, sado1337-h4x, etc.) wpadłem na pomysł dopisania do niego cyfry "1". I tak już zostało.

Zazwyczaj gram pod kolorem (jak to już mi mówiono) przypominającym świeżą kupę (czasem jasny, a czasem ciemny brązowy, w zależności od nastroju). Graczem jestem jakimś. Rozrzut moich umiejętności bije wszelkie rekordy tej gry - za jednym razem zagram jak Da Revo, za innym jak moja mama, więc jeśli widzicie mnie w swojej grze to (zależnie od drużyny, do której los Ciebie i mnie rzuci) módlcie się żebym miał grę swojego życia, lub żebym doszczętnie z... zepsuł sprawę.

Jakby kto pytał, to mam 20 lat. Choć z każdym kolejnym moim postem będziecie mi dawali coraz mniej. Skąd się tu w ogóle wziąłem? Jak każdy w moim wieku, kto tutaj siedzi, za młodu dorwałem KaMa (starszy brat kupił, bo ponoć "to dobra strategia była") i grałem trochę przez dzieciństwo. A potem kilka(naście) lat przerwy, chęć powrotu - a tu niespodzianka, jest Remake. Prawie dokładnie rok temu dokonałem tego odkrycia, więc tyle też w odświeżonego KaMa gram przez internet. Jakoś w kwietniu wszedłem na zagraniczne forum i już tam zostałem. Może mnie stamtąd nawet ktoś zna. Albo z KaM-owego "oficjalnego" Teamspeaka, na którym przesiaduję. Teraz z kolei przychodzę w końcu na polskie forum, jak czasu będzie dosyć (będzie. coś trzeba robić na nudnych wykładach. o ile na taki wykład zechce mi się iść, oczywiście. skoro o tym mowa, studiuję informatykę.) to postaram się ogarniać co tu się dzieje, a nawet może coś czasem napisać.
Odpowiedz