Kochani! Zmotywowaliście mnie do zrobienia kontynuacji mojej misji. A więc dorobiłem południową, ostatnią część wyspy. Tym razem misja jeszcze rudniejsza ale jak na razie bez bugów. Jak ktoś nie przeszedł poprzedniej, lepiej niech tej nie podejmuje
Fabuła: Po rozbiciu się naszego okrętu z trudem zdobyliśmy bastion tubylców. Skierowaliśmy się na południe wyspy w celu poszukiwania skarbu. Okazało się, że dzikie plemiona skrywają się jeszcze w lesie.
Uwaga: aby zagrać w misję, proszę plik "smission2.dat" umieścić do folderu "data/mission", następnie plik "save01.map" do folderu "data/mission/mmaps". Po uruchomieniu gry wybrać pierwszą misię z misji dla pojedynczego gracza.
Misja tylko dla zaawansowanych graczy! Jeśli nie przeszedłeś epizodu 1 nie masz co rozpoczynać drugiego. Poziom trudności tej misji 10 / 10 , ale trudniejsza niż poprzednia. Aby nie psuć sobie zabawy podczas gry, proszę nie modyfikować pliku lub mapy edytorami, ani nie oglądać mapy przed pomyślnym ukończeniem misji - oto honor prawdziwego Rycerza.!
Powodzenia!