Lizaczek36 nie stawaj się sztywniakiem jak DeBe, nie piszę aby Cię obrazić, ani Ciebie, ani DeBe ale tak jest. Doman fajowe pomysły
Propozycje postaci
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Ja sztywniakiem? Lol... ja po prostu twardo stoję na ziemi, ale co takie dziecko może o tym wiedzieć. I nie obraziłeś mnie... tego typu teksty nie są w stanie mnie obrazić. Jednak coraz bardziej mnie uświadamiasz, że jesteś po prostu niedojrzały jak na swój wiek.Adijos pisze: sztywniakiem jak DeBe, nie piszę aby Cię obrazić, ani Ciebie, ani DeBe ale tak jest.
A co do obrazków: pomysł wcale taki oryginalny nie jest... więc i obrazki mi się nie podobają.
Widzisz DeBe, Doman ma poczucie humoru a Ty? Ja u Ciebie nie widziałem ani sarkazmu, ani żartu. Doman ma spore poczucie humoru jak też inni, ja też mam poczucie humoru, a u Ciebie tego nie widzę, rozumiem można być dorosłym tego nikomu nie zabraniam, ale można też pożartować, a nie być ciągle takim ho ho ho 
- doman100
- Użytkownik Forum
Dobra teraz już coś co chciałbym zobaczyć w KaMie:
Złodziej:

Byłby on jednostką która kradła by max 3 produkty z budynków produkcji (a nie ze szkoły, spichlerza, warowni). Łom którym się posługuje produkowało by się w kuźni za 1 sztaba żelaza i 1 węgiel. Byłby dobrze zakamuflowany i szansa że go ktoś go przyłapie wynosiłaby 1:3. Swoim łomem nie mógłby walczyć z Żołnierzami ale mógłby pacnąć pracowników w budynkach.
Co o tym myślicie???
Złodziej:

Byłby on jednostką która kradła by max 3 produkty z budynków produkcji (a nie ze szkoły, spichlerza, warowni). Łom którym się posługuje produkowało by się w kuźni za 1 sztaba żelaza i 1 węgiel. Byłby dobrze zakamuflowany i szansa że go ktoś go przyłapie wynosiłaby 1:3. Swoim łomem nie mógłby walczyć z Żołnierzami ale mógłby pacnąć pracowników w budynkach.
Co o tym myślicie???
Westess krutue szaleń