Propozycje postaci

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Adijos
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Adijos »

Fajny pomysł, facet ma fantazję, ja bym dodał jeszcze czołg :lol:
Lizaczek36 nie stawaj się sztywniakiem jak DeBe, nie piszę aby Cię obrazić, ani Ciebie, ani DeBe ale tak jest. Doman fajowe pomysły :szczerzy:
Awatar użytkownika
maks4444
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: maks4444 »

Możesz dawać swoje propozycje ale po co wstawiasz 75% białego tła do zdjęcia :smiesne:
Jestem zwolennikiem bardziej realistycznych jednostek ale są święta więc będę wyrozumiały :) Karabin chyba z CS 1.6 wyciągnięty a Bazooka spoko :)
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Adijos pisze: sztywniakiem jak DeBe, nie piszę aby Cię obrazić, ani Ciebie, ani DeBe ale tak jest.
Ja sztywniakiem? Lol... ja po prostu twardo stoję na ziemi, ale co takie dziecko może o tym wiedzieć. I nie obraziłeś mnie... tego typu teksty nie są w stanie mnie obrazić. Jednak coraz bardziej mnie uświadamiasz, że jesteś po prostu niedojrzały jak na swój wiek.
A co do obrazków: pomysł wcale taki oryginalny nie jest... więc i obrazki mi się nie podobają.
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Debe przestań nazywać kogoś dzieckiem. Przepraszam bardzo jak ktoś zrobił piłkarza i baseboliste to było dobrze. Sam napisałem że to projekty SF i myślę że sam nie chciał bym zobaczyć takich jednostek w KaM ale chciałem trochę urozmaicić temat.
Westess krutue szaleń
Adijos
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Widzisz DeBe, Doman ma poczucie humoru a Ty? Ja u Ciebie nie widziałem ani sarkazmu, ani żartu. Doman ma spore poczucie humoru jak też inni, ja też mam poczucie humoru, a u Ciebie tego nie widzę, rozumiem można być dorosłym tego nikomu nie zabraniam, ale można też pożartować, a nie być ciągle takim ho ho ho :niedowiarek:
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Dobra teraz już coś co chciałbym zobaczyć w KaMie:
Złodziej:
Obrazek

Byłby on jednostką która kradła by max 3 produkty z budynków produkcji (a nie ze szkoły, spichlerza, warowni). Łom którym się posługuje produkowało by się w kuźni za 1 sztaba żelaza i 1 węgiel. Byłby dobrze zakamuflowany i szansa że go ktoś go przyłapie wynosiłaby 1:3. Swoim łomem nie mógłby walczyć z Żołnierzami ale mógłby pacnąć pracowników w budynkach.

Co o tym myślicie???
Westess krutue szaleń
Adijos
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Super bajer fajne masz te pomysły :mrgreen: :szczerzy:
Awatar użytkownika
maks4444
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: maks4444 »

doman100 Ja osobiście nie mamy nic przeciwko twoim oryginalnym pomysłom 8-) Możesz nawet odział krasnoludków narysować mi to nie przeszkadza każdy pokazuje to co chce :)
Złodziej Dobry pomysł.
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

Mam nadzieję że te nasze pomysły nie wejdą w życie, bo gdyby to się stało, to KaM już nie będzie to samo, wspaniałe KaM. Po prostu zrobi się bałagan.
Nie mówię jednak, że wszystkie pomysły mi się nie podobają :usmiech:
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

Bądź co bądź w każdym razie czasem można się pośmiać z takich prac bo niektóre są rozbrajające i co za tym idzie rozluźnia trochę jakże często napiętą atmosferę wywołana przez starcia użytkowników. :)
Obrazek

Obrazek
Odpowiedz