Wielka wspólna kampania

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Eee... podoba mi się. Dzięki temu fabuła nie jest liniowa... tego typu misji do KaM chyba jeszcze nikt nie wymyślił. To będzie coś nowego...

No to kto bierze się za ogólny zarys mapy? (czy jak to nazwać?) Rozumiem, że Pan Cav podejmuje się tego zadania?
Awatar użytkownika
Daro
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Daro »

A tak w ogóle to kto dokladnie bierze się za tą kampanię ?? Jest jakaś nieoficjalna lista :?:
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Ja niestety nie bede mogl nic zrobic, bo mam problemy z kompem i nie dam rady... moze nastepnym razem ;)
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: PinCheR »

no niestety, chciałem pomóc, ale też mam problemy z kompem, ostatnio nawet WarCraft 3 (zalecane: 600 MHz 256 RAM 8 MB grafika(mam 2,0MHz, 512 RAM, 128 grafa)) i kiedy gram 4vs4 mam problemy z normalnym funkcjonowaniem gry... a wiem, że format nic nie da więc na razie nie będę dostępny (najwcześniej w sierpniu)
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Lol... a edytor KaM 4vs4 też Ci rwie? Nie sądziłem, że ma takie duże wymagania...
Obawiam się, że w sierpniu już będą zajęte wszystkie stanowiska...
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

nie rwie mi edytor tylko jak cokolwiek mi sie w nim ładuje to trwa to jakieś 30 minut, a najgorsze jest to, że nie wiem dla czego, a poza tym to teraz wyjeżdżam na drugi urlop i wrócę właśnie w sierpniu

EDIT: w sumie to przypomniałem sobie, że tam gdzie jadę też będę miał dostęp do kompa i neta więc może coś skrobnę i wrzucę (o ile jeszcze nikt się nie znajdzie kto zechce to zrobić)
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Ja już się znalazłem.... jak już piszę, że coś zrobię to tak będzie. Poza tym jesteś od nie dawna na forum, więc nie wiem czy rozumiesz sens tej roboty do której chcesz się zapisać (w końcu to ja musiałbym po Tobie poprawiać).
Awatar użytkownika
PinCheR
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

masz rację, na forum jestem od niedawna, ale zdążyłem przeczytać co nieco i wiem, że chodzi w tym o to żeby była to świetnie zrobiona i bardzo grywalna kampania, i że wszystko ma być dopracowane, więc nawet jakbym robił mapę to bym się przyłożył bardziej niż kiedy robię mapę do mojej kampanii, tak więc o to się nie martw
KAMPANIA:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Mi nie chodzi o to czy rozumiesz, że masz dobrze wykonać swoją robotę... lecz o to czy w ogóle wiesz co miałbyś robić.

A oto skończona mapa do misji 3... jestem gotowy na pochwały.
http://img294.imageshack.us/my.php?image=mapka1qe1.jpg
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Żart średnio udany. Wczuję się jednak i skomentuję: przepiękna - nic dodać, nic ująć :P
Pisał o tym co trzeba poprawić, nie będę. Myślę, że sam wiesz co jest nie tak :wink: Dodam jednak taką poradę na marginesie, z której mogliby skorzystać wszyscy twórcy misji - w edytorze jest bug, polegający na tym, że w rozgrywce da się przechodzić górą i lewym bokiem mapy, niezależnie od tego, jaki typ terenu tam się znajduje. Receptą na to jest podwójna linia "krzyżyków", z wyżej wymienionych stron.
Odpowiedz