Wielka wspólna kampania
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
no niestety, chciałem pomóc, ale też mam problemy z kompem, ostatnio nawet WarCraft 3 (zalecane: 600 MHz 256 RAM 8 MB grafika(mam 2,0MHz, 512 RAM, 128 grafa)) i kiedy gram 4vs4 mam problemy z normalnym funkcjonowaniem gry... a wiem, że format nic nie da więc na razie nie będę dostępny (najwcześniej w sierpniu)
KAMPANIA:
nie rwie mi edytor tylko jak cokolwiek mi sie w nim ładuje to trwa to jakieś 30 minut, a najgorsze jest to, że nie wiem dla czego, a poza tym to teraz wyjeżdżam na drugi urlop i wrócę właśnie w sierpniu
EDIT: w sumie to przypomniałem sobie, że tam gdzie jadę też będę miał dostęp do kompa i neta więc może coś skrobnę i wrzucę (o ile jeszcze nikt się nie znajdzie kto zechce to zrobić)
EDIT: w sumie to przypomniałem sobie, że tam gdzie jadę też będę miał dostęp do kompa i neta więc może coś skrobnę i wrzucę (o ile jeszcze nikt się nie znajdzie kto zechce to zrobić)
KAMPANIA:
masz rację, na forum jestem od niedawna, ale zdążyłem przeczytać co nieco i wiem, że chodzi w tym o to żeby była to świetnie zrobiona i bardzo grywalna kampania, i że wszystko ma być dopracowane, więc nawet jakbym robił mapę to bym się przyłożył bardziej niż kiedy robię mapę do mojej kampanii, tak więc o to się nie martw
KAMPANIA:
Mi nie chodzi o to czy rozumiesz, że masz dobrze wykonać swoją robotę... lecz o to czy w ogóle wiesz co miałbyś robić.
A oto skończona mapa do misji 3... jestem gotowy na pochwały.
http://img294.imageshack.us/my.php?image=mapka1qe1.jpg
A oto skończona mapa do misji 3... jestem gotowy na pochwały.
http://img294.imageshack.us/my.php?image=mapka1qe1.jpg
Żart średnio udany. Wczuję się jednak i skomentuję: przepiękna - nic dodać, nic ująć
Pisał o tym co trzeba poprawić, nie będę. Myślę, że sam wiesz co jest nie tak
Dodam jednak taką poradę na marginesie, z której mogliby skorzystać wszyscy twórcy misji - w edytorze jest bug, polegający na tym, że w rozgrywce da się przechodzić górą i lewym bokiem mapy, niezależnie od tego, jaki typ terenu tam się znajduje. Receptą na to jest podwójna linia "krzyżyków", z wyżej wymienionych stron.
Pisał o tym co trzeba poprawić, nie będę. Myślę, że sam wiesz co jest nie tak