"...wyruszyli na czystą śmierć…
Ale gdy wróg został prawie całkowicie wytępiony..."
"Wtedy wszyscy oprócz króla ruszyli do pracy…"
Nie no niezła... ale można przeredagować na całkiem fajną jak się zastanowić
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
No i dobrze, bo zaczynam się niecierpliwić i ciągle czekam na materiał do ostatnich testów. Wszak moja rola jest prosta (i niezmienna od czasów 1 misji) - jestem jakby ostatnią linią zabezpieczeń - i to moje oko mi mówi, czy misja jest w 100% grywalna, czy jest jeszcze coś do poprawy (jak ostatnio poziom trudności). Jest bowiem jasne, że niczego nie można gdybać, misja, która na papierze (czy to w skryptach, czy mapie) wydaje się być idealna, w grze jest kompletnym dnem. I tak, jak poprzednio, ja się zajmę ostatnimi testami, albo w ogóle - testami.DeBe pisze:Właśnie do tego zmierzałem... miło, że nareszcie załapałeś. A teraz bierzmy się ostro do roboty, bo wstyd, żebyśmy tyle tylko zrobili.
Powiadasz, że się tu ludzie obijali? Wypraszam to sobie, ja dostarczyłem tekst prawieże od razu, a jeden dzień spóźnienia nadrobiłem późniejszym zarysowaniem mapki, wedle mojej wizji. Można zatem rzec, że swoje zrobiłem na 100%, a opieprzali - jak to stwierdziłeś - się jak zwykle inni.Cav pisze:Dobra, nie ma co się kłócić, kto co zrobił, a kto nie. Prawda jest taka, że nikt nie robił nic na 100%, wszyscy się trochę opieprzali (...)