Wielka wspólna kampania

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

O lol, genialna jest ta fabuła Drwala :lol:

"...wyruszyli na czystą śmierć…
Ale gdy wróg został prawie całkowicie wytępiony..."

"Wtedy wszyscy oprócz króla ruszyli do pracy…"

Nie no niezła... ale można przeredagować na całkiem fajną jak się zastanowić
:wink:
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Dobra, nie ma co się kłócić, kto co zrobił, a kto nie. Prawda jest taka, że nikt nie robił nic na 100%, wszyscy się trochę opieprzali, nawet skrypty, które teoretycznie robi się bardzo krótko, powstawały kilka tygodni. A tak w ogóle, to minęło ponad pół roku od przedstawienia pomysłu na Wielką Wspólną Kampanie, a nie mamy nawet 2 misji... :oops: Trzeba zakasać rękawy i wziąć się do roboty, myśle że przez wakacje można zrobić ze 3-4 misje.
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Właśnie do tego zmierzałem... miło, że nareszcie załapałeś. A teraz bierzmy się ostro do roboty, bo wstyd, żebyśmy tyle tylko zrobili.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

DeBe pisze:Właśnie do tego zmierzałem... miło, że nareszcie załapałeś. A teraz bierzmy się ostro do roboty, bo wstyd, żebyśmy tyle tylko zrobili.
No i dobrze, bo zaczynam się niecierpliwić i ciągle czekam na materiał do ostatnich testów. Wszak moja rola jest prosta (i niezmienna od czasów 1 misji) - jestem jakby ostatnią linią zabezpieczeń - i to moje oko mi mówi, czy misja jest w 100% grywalna, czy jest jeszcze coś do poprawy (jak ostatnio poziom trudności). Jest bowiem jasne, że niczego nie można gdybać, misja, która na papierze (czy to w skryptach, czy mapie) wydaje się być idealna, w grze jest kompletnym dnem. I tak, jak poprzednio, ja się zajmę ostatnimi testami, albo w ogóle - testami.
Crimson (king) Michailoff
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Niech mnie kule biją! Napisałeś post Cavie na cztery linijki. Powiedziałbym "tak trzymaj!", ale spodziewam się, że odparłbyś na to jednym słowem: "spoko", po czym pisał kolejne wypowiedzi Cavowym minimaln-znakowym stylem.
Cav pisze:Dobra, nie ma co się kłócić, kto co zrobił, a kto nie. Prawda jest taka, że nikt nie robił nic na 100%, wszyscy się trochę opieprzali (...)
Powiadasz, że się tu ludzie obijali? Wypraszam to sobie, ja dostarczyłem tekst prawieże od razu, a jeden dzień spóźnienia nadrobiłem późniejszym zarysowaniem mapki, wedle mojej wizji. Można zatem rzec, że swoje zrobiłem na 100%, a opieprzali - jak to stwierdziłeś - się jak zwykle inni.
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Jeżeli uważacie, że skrypty robi się krótko, to się mylicie. To zależy od wielu rzeczy. Jeżeli do skryptu wda się malusieńki błąd, to trzeba go szukać nawet kilka godzin. Jest to mozolna i nudna praca, ale efekty z niej przynoszą radość. Było opóźnienie w skryptach, bo Danielowi się właśnie taki błędzik wkradł i nie mógł go za Chiny znaleźć(szczególnie, że dotyczył on ataków). W sumie teraz prace będą i tak przyspieszone dzięki nowym funkcjom edytora Kroma :). Więc z miastami i ulicami(och jak ja nienawidzę tych ulic :mrgreen:) mam spokój.

Khelbenie Ty nie opóźniałeś i o tym wszyscy wiedzą. Nie wracajmy już do tego i przyspieszmy w końcu tę pracę.

Bardzo chciałbym zrobić zarys mapy do misji czwartej, bo zapisałem się na ten projekt jako mapy/skrypty. No i mogę zrobić do niej skrypty jeżeli można. Od razu byłoby mi łatwiej. Co wy na to?
Ostatnio zmieniony 28 cze 2008, 14:02 przez Kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

A my na to jak na lato...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 1f43a.html
Część południowa została zalesiona...
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Jak tam prace na fabułą do misji trzeciej?
Oświadczam, że dziś nareszcie kończę mapę do misji drugiej... z pewnością naszej pechowej misji.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

A jaka była fabuła do misji drugiej? Z chęcią bym poczytał. Proponowałem przecież, by zrobione misje zamieszczać w oddzielnym temacie, a nie w tym bo szybko dzieła zostanę zakopane i nikomu nie zechce się ich wydobywać z setek stron. Zapewne zdjęcia, opis, oraz link są gdzieś na stronach siedemdziesiątych. Super.
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Tak Khelbenie. Gdybyś śledził temat na bieżąco zauważyłbyś fabułę, która znajduje się stronę wcześniej.
Odpowiedz