Wprowadzenie

Dział dotyczący tylko drugiej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Tcheodor
Użytkownik Forum

Wprowadzenie

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Tcheodor »

Mam pytanie czy w prowadzeniu w TPR można przejść. Bo jak zbuduje wszystkie budynki i rozwalę niebieskich i zielonych to dalej jest misja. Czy to jest normalne bo, żeby przejść tą misję musiałem użyć koda ;/
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Hmm, z tego co pamiętam, to wprowadzenie również jest do ukończenia. Wgrałeś sobie Patch SR2? Pamiętam, że kilka rzeczy było zmienionych we wprowadzeniu właśnie przez tę łatkę. Tłumaczyłem m.in. dodatkowe komunikaty, ale było też coś o innych zmianach:
tryb "Wprowadzenie": zmieniony teren, na którym zaczynasz grę, większa mapka i powiększone miasto niebieskiego wroga
Co prawda nie ma tu mowy o zmienionych zasadach ukończenia tutoriala, ale to może być klucz do rozwiązania. Jeśli zaś masz już SR2, to pewnie się mylę i może ktoś inny zechce mnie poprawić.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
K//R
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: K//R »

Pamiętam to. To dziadostwo w czystym TPR, SR2 poprawia ten błąd. Pamiętam go dlatego, że spędziłem półtorej godziny, szukając sposobu na przejście tej misji. :F
Tcheodor
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Tylko że ja miałem już wtedy SR2 i dalej nie mogłem przejść misji ;/
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Już wiem. Włączyłem sobie wprowadzenie i zobaczyłem, że oprócz niebieskiego wroga na południu, masz jeszcze zielonego na północnym wschodzie! Pokonaj go i na pewno ukończysz wprowadzenie.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Tcheodor
Użytkownik Forum

Re: Wprowadzenie

Odpowiedz z cytatem

Tcheodor pisze:Mam pytanie czy w prowadzeniu w TPR można przejść. Bo jak zbuduje wszystkie budynki i rozwalę niebieskich i ZIELONYCH to dalej jest misja. Czy to jest normalne bo, żeby przejść tą misję musiałem użyć koda ;/
Przecież wyraźnie napisałem że rozwaliłem niebieskich i zielonych. Zbudowałem wszystkie budynki poza kopalniami.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Hmm... na kopalnię węgla mamy miejsce na tej mapie. Jest jedno malutkie złoże tegoż surowca, jednak strasznie oddalone od naszego spichrza i trzeba budować długaśną drogę w stronę wschodniego skrzydła miasta niebieskiego wroga. Może jeżeli tam doprowadzisz ulicę i wzniesiesz kopalnię, wszystko będzie ok i misja sie wyłączy pomyślnie? Gdy wszystkie inne pomysły zawiodą, możesz właśnie spróbować tego. :)
Podczas wprowadzenia o tematyce walki po wybiciu adwersarzy mamy spokój i misja się wyłącza z sukcesem naszego gracza.
Tcheodor
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Może zadziała, ale nie mam już tego save i nie wiem czy spróbuje znowu. Dam F8 wybuduje szybko armie ewentualnie dam kod na rzeczy i wyeliminuje ich i potem wybuduje tam kopalnie Ponoć kolo jeden mówił, że w TPR są kampanie na % i jak nie przejdę wprowadzenia to nie będę miał 100 %. Jednak ja w to nie wierze, ale jeżeli się mylę napiszcie mi o tym :wink: .
Tcheodor
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Zamieszczam tu mój save z tej misji jeżeli uda się wam coś zdziałać to napiszcie odrazu http://rapidshare.com/files/112213156/game009.sav.html
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Kopalnie wegla mozna robic wszedzie, a zelaza i zlota przy gorach, zelaza przy brazowych, a zlota przy srebrnych, nawet jak nie ma tam zloz
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Odpowiedz