Wprowadzenie
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Wprowadzenie
Mam pytanie czy w prowadzeniu w TPR można przejść. Bo jak zbuduje wszystkie budynki i rozwalę niebieskich i zielonych to dalej jest misja. Czy to jest normalne bo, żeby przejść tą misję musiałem użyć koda ;/
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Hmm, z tego co pamiętam, to wprowadzenie również jest do ukończenia. Wgrałeś sobie Patch SR2? Pamiętam, że kilka rzeczy było zmienionych we wprowadzeniu właśnie przez tę łatkę. Tłumaczyłem m.in. dodatkowe komunikaty, ale było też coś o innych zmianach:
Co prawda nie ma tu mowy o zmienionych zasadach ukończenia tutoriala, ale to może być klucz do rozwiązania. Jeśli zaś masz już SR2, to pewnie się mylę i może ktoś inny zechce mnie poprawić.tryb "Wprowadzenie": zmieniony teren, na którym zaczynasz grę, większa mapka i powiększone miasto niebieskiego wroga
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Re: Wprowadzenie
Przecież wyraźnie napisałem że rozwaliłem niebieskich i zielonych. Zbudowałem wszystkie budynki poza kopalniami.Tcheodor pisze:Mam pytanie czy w prowadzeniu w TPR można przejść. Bo jak zbuduje wszystkie budynki i rozwalę niebieskich i ZIELONYCH to dalej jest misja. Czy to jest normalne bo, żeby przejść tą misję musiałem użyć koda ;/
Hmm... na kopalnię węgla mamy miejsce na tej mapie. Jest jedno malutkie złoże tegoż surowca, jednak strasznie oddalone od naszego spichrza i trzeba budować długaśną drogę w stronę wschodniego skrzydła miasta niebieskiego wroga. Może jeżeli tam doprowadzisz ulicę i wzniesiesz kopalnię, wszystko będzie ok i misja sie wyłączy pomyślnie? Gdy wszystkie inne pomysły zawiodą, możesz właśnie spróbować tego.
Podczas wprowadzenia o tematyce walki po wybiciu adwersarzy mamy spokój i misja się wyłącza z sukcesem naszego gracza.
Podczas wprowadzenia o tematyce walki po wybiciu adwersarzy mamy spokój i misja się wyłącza z sukcesem naszego gracza.
Może zadziała, ale nie mam już tego save i nie wiem czy spróbuje znowu. Dam F8 wybuduje szybko armie ewentualnie dam kod na rzeczy i wyeliminuje ich i potem wybuduje tam kopalnie Ponoć kolo jeden mówił, że w TPR są kampanie na % i jak nie przejdę wprowadzenia to nie będę miał 100 %. Jednak ja w to nie wierze, ale jeżeli się mylę napiszcie mi o tym
.
Zamieszczam tu mój save z tej misji jeżeli uda się wam coś zdziałać to napiszcie odrazu http://rapidshare.com/files/112213156/game009.sav.html