Mleczarnia xD

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Bardzo ładny budynek. Nie wierze Ci, że go zrobiłeś w paincie, bo jest za ładny jak na painta :D . Szkoda, że nie znamy kodu źródłowego (czy jakoś tak), bo tak to mleczarnia to nie jest zły pomysł i świeże ciepłe mleczko od krówki :usmiech:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

robi29 pisze:Bardzo ładny budynek. Nie wierze Ci, że go zrobiłeś w paincie, bo jest za ładny jak na painta :D . Szkoda, że nie znamy kodu źródłowego (czy jakoś tak), bo tak to mleczarnia to nie jest zły pomysł i świeże ciepłe mleczko od krówki :usmiech:

Ha! Pierwsze słyszę, że nie da się takich rzeczy w Paincie namalować. Sobie na YouTube'ie zobacz jak koleś od zera Mona Lisę maluje właśnie w takim banalnym programie. Gęba Ci chyba opadnie, gdy zobaczysz co program potrafi mając tak mało opcji.
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

W Paincie można wszystko narysować, trzeba tylko umieć
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Duch pisze:Przydałaby się jeszcze jakaś krowa :mrgreen:

Tylko nie zamieniaj fajowskiego konia w krówsko, dodając mu łaty i wymiona ... bo ujrzymy chyba coś a'la Nemezis z Residenta. :D
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Właśnie, temat który założyłem był do tego JAK zmienić grafike (nie czym),
gdyż zamieniłem sobie w Graphic Readerze kursor na nóż (tak na początek) to gra wogóle się nie dała odpalić tzn. było głowne menu ale już misja ni rusz. :x Dlatego czy ktoś może wytłumaczyć jak się ten program obsługuje >?<
Zaraz po tym, jak &#380;o&#322;dak sko&#324;czy&#322; s&#322;u&#380;b&#281; w wojsku, postanowi&#322; zosta&#263; g&#243;rnikiem. Jego rodzice (ojciec i te&#347;&#263;) nie chcieli tego, lecz on by&#322; stanowczy :) Teraz &#380;yje sobie spokojnie w swojej kopalni z&#322;ota ... Koniec
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Mnie się wydaję, że to nie jest takie proste jak wy myślicie. Oprócz grafiki w kod gry wprowadzone są różne koordynacje ruchowe i jest to o wiele bardziej skomplikowane niż wam się wydaje.
Obrazek
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

To jest jasne tylko chodzi mi o to żeby choćby miał wchodzić do budynku przez ścianie to żeby grafa inna była (3 piętro w piekarni :P)
Zaraz po tym, jak &#380;o&#322;dak sko&#324;czy&#322; s&#322;u&#380;b&#281; w wojsku, postanowi&#322; zosta&#263; g&#243;rnikiem. Jego rodzice (ojciec i te&#347;&#263;) nie chcieli tego, lecz on by&#322; stanowczy :) Teraz &#380;yje sobie spokojnie w swojej kopalni z&#322;ota ... Koniec
Awatar użytkownika
Durendal
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Durendal »

Khelben, taj linka do tej monylizy w paincie :)

Budynek niezły, wygląda jak chatka pustelnika. Zrób jeszcze osobę która będzie doić tą krowę :) może jakaś kobieta :)
www.fotka_profil_Arek.bo.pl moje zdi&#281;cie, zapraszam do ogl&#261;dania
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Jeżeli ktoś by tak, jak tutaj opanował Painta, potrafiłby namalować wszystko. Ktoś chce zacząć naukę może? :)
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Do 4 minuty 45 sekundy i jeszcze przez kolejną minutę nie mogłem podnieść opadniętej szczęki :glupek: ... Genialne!

btw: dlaczego nie w temacie o YouTube?
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Odpowiedz