Bardzo ładny budynek. Nie wierze Ci, że go zrobiłeś w paincie, bo jest za ładny jak na painta . Szkoda, że nie znamy kodu źródłowego (czy jakoś tak), bo tak to mleczarnia to nie jest zły pomysł i świeże ciepłe mleczko od krówki
robi29 pisze:Bardzo ładny budynek. Nie wierze Ci, że go zrobiłeś w paincie, bo jest za ładny jak na painta . Szkoda, że nie znamy kodu źródłowego (czy jakoś tak), bo tak to mleczarnia to nie jest zły pomysł i świeże ciepłe mleczko od krówki
Ha! Pierwsze słyszę, że nie da się takich rzeczy w Paincie namalować. Sobie na YouTube'ie zobacz jak koleś od zera Mona Lisę maluje właśnie w takim banalnym programie. Gęba Ci chyba opadnie, gdy zobaczysz co program potrafi mając tak mało opcji.
Właśnie, temat który założyłem był do tego JAK zmienić grafike (nie czym),
gdyż zamieniłem sobie w Graphic Readerze kursor na nóż (tak na początek) to gra wogóle się nie dała odpalić tzn. było głowne menu ale już misja ni rusz. Dlatego czy ktoś może wytłumaczyć jak się ten program obsługuje >?<
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Mnie się wydaję, że to nie jest takie proste jak wy myślicie. Oprócz grafiki w kod gry wprowadzone są różne koordynacje ruchowe i jest to o wiele bardziej skomplikowane niż wam się wydaje.
To jest jasne tylko chodzi mi o to żeby choćby miał wchodzić do budynku przez ścianie to żeby grafa inna była (3 piętro w piekarni )
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec