Pokazuję przykład, jak to może wyglądać (kształt budynku)...
Moja szkoła

Moja jadalnia

Moja sztuka, postawiłem jadalnie tak, że szkoła ją zasłania

@@ NEW!
Udało mi się zmienić grafikę szkieletu tartaku, jednak kosztem palety kolorów i wygląda to tragicznie, jednak potrafię zedytować te grafiki, jednak z Style Editorze jest zamało możliwych obrazków do edycji, przez co mogę edytować tylko niektóre elementy... Powiem wam jak jest z budowaniem budynku. Budynek składa się z 4 rysunków:
-Szkielet
-Kolejność budowania szkieletu
-Budynek "właściwy"
-Kolejność budowania budynku "właściwego"
Przy kolejności chodzi o to, że jak budowniczy stuknie młotkiem, to powstaje ta deska, ta, ta i ta.... Wiecie o co chodzi? Za każdym razem, gdy budujecie budynek części szkieletu powstają w tej samej kolejności. Jeżeli usuniemy jakąś część szkieletu, a na rysunku z budowaniem szkieletu jest narysowane, że ta część, którą usunęliśmy powinna być... to na jej miejscu będzie biała plama. Więc póki co musimy czekać, aż jakiś programista będzie w stanie rozszyfrować działania The Barbariana i powie nam jak zmienić grafikę w grze, bo za pomocą jego programu, na razie nie jesteśmy w stanie zrobić praktycznie nic...
Aha, powiem jak zmieniłem grafikę ^^
-Najpierw skopiowaem archiwa *.rx (skopiuj również, jeśli chcesz coś zmieniać)
-Potem wywaliłem guiman.rx i zmieniłem nazwę houses.rx na guimain.rx
-Odpaliłem Style editor
-Zamieniłem odpowiednie elementy
-Zapisałem dzieło
-Zmieniłem nazwę z guimain.rx spowrotem na houses.rx i spowrotem wrzuciłem prawdziwe guiman.rx do folderu.
-Odpaliłem grę...