[Nowe misje]Cavv

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Cahir
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cahir »

też byłbym chętny :)

Mógłbyś reupnąć linki do misji 1? bo już nie działają.
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cavv »

Gogoud pisze:Zgłaszam się na ochotnika, pod warunkiem, że misja będzie całkowicie ukończona i dopracowana na poziomie co najmniej zadowalającym ;)
Pod koniec tygodnia powinna być, zostały mi jeszcze skrypty ataku i drobne poprawki mapy.
@Cahir: Niebardzo mógłbym reupnąć, bo nie mam tej misji (nowy komp) :? Ale może ktoś inny przypadkiem posiada, to bardzo bym prosił, aby ją udostępnił
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Skoro dajesz już jakąś oznakę konkretnego życia - jako, że nie miałem dotychczas możności - skorzystam z okazji i zapytam wszem i wobec wprost: czy posiadasz może jakiekolwiek kopie naszego projektu WWK? Gdyż ludzie dopytywali się usilnie. Nawet za moim pośrednictwem. A że dawnoś u nas nie witał, to tak ni z gruszki, ni z pietruszki.
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Tak jak już pisałem, mam nowy komputer, więc nie zostały mi żadne materiały z WWK.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Zawsze miałeś tendencje do tworzenie przesadnie dużych map. Chciałbym zobaczyć jak zamierzasz wykorzystać ten cały teren.
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście jest trochę niewykorzystanego terenu, ale na mniejszej mapie byłoby bardzo ciasno. Zresztą i tak nie ma zbyt dużo obszaru do rozbudowy.
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Dodałem już misję w pierwszym poście, tak więc zapraszam do ściągania i grania. Prosiłbym też każego, który zapozna się z moim dziełem, aby wydał na jego temat obszerną i uargumentowaną opinie. Z góry dziękuję i życzę powodzenia.
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

No więc zagrałem w drugą misję. Podobała mi się.
Mapa bardzo ładna, choć trochę jeszcze można by dodać - w każdym razie podczas gry nic nie raziło w oczy ;)
Skrypt także dobrze zrobiony - przeciwnicy nieźle się bronią, miasta mają dość ładne, choć nie tak KaMowate jak te z oryginalnych misji (czy moich własnych 8-) ).
Wielkim mankamentem misji nie jest nawet możliwość szkolenia żelaźniaków (to dopiero druga misja), a ten zakichany warsztat wojenny. Wystarczy zbudować takie dwa, i misja jest już praktycznie wygrana, wróg z machinami nie ma szans.
Chyba tyle. Usunąłbym tylko ten warsztat - zabiera dużo przyjemności z gry.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Pisałem już, że możliwość rekrutowania ciężkozbrojnych wynika z fabuły (którą kiedyś dopiszę :P). Natomiast o tym warsztacie nie pomyślałem, bo sam takowego nie używam, ale dzięki za rady.

PS
W zasadzie kończę już misję trzecią (zostało tylko gruntowne przetestowanie jej), która będzie sporo trudniejsza, a mapa bardziej dopracowana.
Veni ergo sum ))
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Dodałem już misję 3, więc zapraszam do ściągania i grania
Veni ergo sum ))
Odpowiedz