Mógłbyś reupnąć linki do misji 1? bo już nie działają.
[Nowe misje]Cavv
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Pod koniec tygodnia powinna być, zostały mi jeszcze skrypty ataku i drobne poprawki mapy.Gogoud pisze:Zgłaszam się na ochotnika, pod warunkiem, że misja będzie całkowicie ukończona i dopracowana na poziomie co najmniej zadowalającym
@Cahir: Niebardzo mógłbym reupnąć, bo nie mam tej misji (nowy komp)
Skoro dajesz już jakąś oznakę konkretnego życia - jako, że nie miałem dotychczas możności - skorzystam z okazji i zapytam wszem i wobec wprost: czy posiadasz może jakiekolwiek kopie naszego projektu WWK? Gdyż ludzie dopytywali się usilnie. Nawet za moim pośrednictwem. A że dawnoś u nas nie witał, to tak ni z gruszki, ni z pietruszki.
No więc zagrałem w drugą misję. Podobała mi się.
Mapa bardzo ładna, choć trochę jeszcze można by dodać - w każdym razie podczas gry nic nie raziło w oczy
Skrypt także dobrze zrobiony - przeciwnicy nieźle się bronią, miasta mają dość ładne, choć nie tak KaMowate jak te z oryginalnych misji (czy moich własnych
).
Wielkim mankamentem misji nie jest nawet możliwość szkolenia żelaźniaków (to dopiero druga misja), a ten zakichany warsztat wojenny. Wystarczy zbudować takie dwa, i misja jest już praktycznie wygrana, wróg z machinami nie ma szans.
Chyba tyle. Usunąłbym tylko ten warsztat - zabiera dużo przyjemności z gry.
Mapa bardzo ładna, choć trochę jeszcze można by dodać - w każdym razie podczas gry nic nie raziło w oczy
Skrypt także dobrze zrobiony - przeciwnicy nieźle się bronią, miasta mają dość ładne, choć nie tak KaMowate jak te z oryginalnych misji (czy moich własnych
Wielkim mankamentem misji nie jest nawet możliwość szkolenia żelaźniaków (to dopiero druga misja), a ten zakichany warsztat wojenny. Wystarczy zbudować takie dwa, i misja jest już praktycznie wygrana, wróg z machinami nie ma szans.
Chyba tyle. Usunąłbym tylko ten warsztat - zabiera dużo przyjemności z gry.
Pisałem już, że możliwość rekrutowania ciężkozbrojnych wynika z fabuły (którą kiedyś dopiszę
). Natomiast o tym warsztacie nie pomyślałem, bo sam takowego nie używam, ale dzięki za rady.
PS
W zasadzie kończę już misję trzecią (zostało tylko gruntowne przetestowanie jej), która będzie sporo trudniejsza, a mapa bardziej dopracowana.
PS
W zasadzie kończę już misję trzecią (zostało tylko gruntowne przetestowanie jej), która będzie sporo trudniejsza, a mapa bardziej dopracowana.
Veni ergo sum ))