K&M Medley 2

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

No no no, zapowiada się ciekawie :D . Czekam z niecierpliwością, pierwszy kawałek (ten z działu download) położył mnie na kolana, szczególnie zakończenie.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Może byś zapromował jako gospodarz naszemu zagranicznemu gościowi co nieco z mojej skromnej twórczości Lucbachu? :>
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Hehe, jako gospodarz programu mogę, oczywiście. Ale z racji tego, że temat już na forum poruszony, to może napiszę do niego na pw?
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Uwaga, mam nowe, dobre wieści. Cały projekt, jaki do tej pory zrobiłem [a który zacząłem bodajże w zeszłym roku] diabli wzięli. Straciłem program Vegas do profesjonalnej obróbki dźwięku, muszę się zadowolić amatorskim Audacity i zaczynać od nowa. Gdyż format, w jakim zapisałem projekt otwierał tylko wspomniany powyżej program [co jest raczej oczywiste ;) ].

Ale teraz naszły mnie nowe szalone pomysły na tą drugą muzyczną część i mam nadzieję, iż w miarę dokładnie je przerzucę do utworu. Na razie nagrałem oryginalne utwory z TPR w mp3 z formatu *.sng [song].

Teraz praca może spokojnie ruszać pełną parą... i jak wspominałem, podwyższę ton w utworach z drugiej kampanii, gdyż nawet mnie nuży słuchanie żmudnych melodii, które wolniej grać chyba nie mogą. Teraz linia melodyczna będzie żwawsza i przyjemniejsza dla ucha. Zważywszy również na to, że sama jakość oryginalnych utworów jest, jakby nagrywano je podczas odtwarzania z Real Player'a... jakby miały Real Player'owy format.

No.
:)
Odpowiedz