Ten temat chyba tutaj był, o ile dobrze pamiętam. Naturalnie pewien czas temu się zmył.
Tak więc służył on po prostu do publicznego umawiania się na rozgrywki. Można oczywiście to zrobić prywatnie, ale jak ma się jakaś oficjalna bitka ukazać na plakacie w naszej KaM'owej gospodzie... :]
Mniejsza. Czy Mr. Lucbach zechciałby po raz pierwszy stoczyć internetowy bój z Mr. Khelbenem? :>
Pracuję z Wojbachem nad możliwością większej gry przez internet. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak na razie cały czas pracuję nad nowym projektem strony i forum.
W tpr sobie raczej nie zagrasz, bo jest masa bugów, na swojej mapi możesz widzieć inne rzeczy niż twój wróg, i często gra się wiesza i wyskakuje do windowsa
wiem o tym bo juz duzo razy gralem przez neta w TPR i najsmieszniejsze bylo jak sie z przeciwnikiem nawzajem rozwalilismy i nawet o tym nie wiedzielismy... mimo to chcialbym sprobowac...
Chętnie z kimś zagram, może nawet dzisiaj, moje gg 1052302. Problem w tym, że mam wewnętrzne IP, więc chyba zostaje hamachi(?). Aha jak wygląda gra przez neta? Ma się na początku tylko spichrz?