Nowa misja!

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Warlike »

W końcu została obalona zasada "Jeden na wszystkich, wszyscy na jednego!" :lol: . Ale będzie jazda :twisted: .

Pierwsze Wrażenie
Pierwsze wrażenie było oszałamiające. Mamy fioletowy kolor, nawet obrazki w szkole, warowni są zmienione na fioletowe. Dwóch wrogów, ale tym razem już nie wszyscy na nas, tylko "każdy sobie, rzepkę skrobie". Ale, po pierwszych oszałamiających zmianach przyszedł czas na wytknięcie mapie kilku błędów...
Błędy i wady
Na początek - góry ze złożami wyglądają nienaturalnie, szczególnie dziwnie wyglądają złoża złota, z tymi swoimi "dziurami". Złoże kamienia, jest monotonne, aż do bólu. Mam wrażenie, jakby ta mapa była robiona w edytorze Quages. Węgiel ma kanciaste brzegi, żelazo także wygląda nienaturalnie. Patrząc na wrogów widzimy, że brązowy gracz, nie buduje więcej, jak gospodę, szkołę i warownie, w dodatku ni dobudowywuje drogi do warowni. Cóż, mapa wygląda jak wygląda, ale ważne, że w końcu mamy nową, ciekawą misję.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

W czym gościu zmienił kolor naszego miasta na fiolet? Domyślam się, że to być może jakiś programista, ale ciekawe jak tego dokonał.
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Jak mam zrobci,by mi to działało?
Na pewno to dobry link?
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Warlike »

Rozpakuj ściągnięty plik, tam masz readme po polsku, i wszystko dokładnie opisane jak i co trzeba zrobić ;) .
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Niestety,nie działa :( odpalam gre mam ekran mapy na czarno bez terenu i pojawia się filmik,że wygrałem :?

ten plik smission1 jest zwalony.Wywala mi do windowsa jak go podmienie..
Miko
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Miko »

Mi po wklejeniu tych plików skasowało wszystkie save'y :zamurowany: Mamy trzeci bug...
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Ech.Kam to gra pełna bugów.Ale skoro to taka świetna gra to jakoś jej wybaczam :szczerzy:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Miko pisze:Mi po wklejeniu tych plików skasowało wszystkie save'y :zamurowany: Mamy trzeci bug...

Chyba nie wszyscy sobie potrafią poradzić z nieoficjalnymi mapami :]
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Miko, wszystko spokojnie i po kolei. Jeśli nie masz tych save'ów, to znaczy, że prawdopodobnie coś zrobiłeś niezgodnie z instrukcjami.

Acha, to działa tylko w TPR!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Miko
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Miko »

lucbach pisze:Miko, wszystko spokojnie i po kolei. Jeśli nie masz tych save'ów, to znaczy, że prawdopodobnie coś zrobiłeś niezgodnie z instrukcjami.

Acha, to działa tylko w TPR!
Tzn. połowę plików z saveami mi skasowało, a reszta nie jest podpisana tylko jako "pusty". Najśmieszniejsze jest to, że wszystkie pliki z zapisanymi grami są w folderze z zainstalowaną grą :||:
Robiłem wszystko z instrukcją, nie powinno być błędu....
Odpowiedz