Nie działa przyspieszenie

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Miko
Użytkownik Forum

Nie działa przyspieszenie

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Miko »

Nie działa mi przyspieszenie w TPR po kliknięciu na F8.
Mam klawiaturkę USB i pewnie o to chodzi bo kiedyś jak grałem jeszcze z klawaiturką na wejście ps2 to wszystko chulało. Problem w tym że mam zwalone gniazdo PS2 i podczas gry po ok 15 min. na zwykłej klawiaturze podpiętej do tego portu coś się rozłącza, komputer zaczyna piszczeć i nic sie nie da zrobić. Kurwicy można dostać.
Co robić? Bo bez przyspieszenia strasznie wolno się gra :|
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Ale jest czas na myślenie :) Dzięki temu bracia, możecie planować takie boje i inne dziwactwa na wroga, o jakim wam się nawet nie śnilo...
Miko
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Khelben pisze:Ale jest czas na myślenie :) Dzięki temu bracia, możecie planować takie boje i inne dziwactwa na wroga, o jakim wam się nawet nie śnilo...
.....chyba że nie należycie do cierpliwych osób i czekanie aż ci zbudują budynek zniechęca cię od gry :||:
To jak jest jakis sposob? Moze jest jakis klawisz zastępczy albo można to gdzieś zmienić (w ustawieniach nie zauważyłem).
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

To miało sens, gdy miałem TSK ;) Odkąd poznałem magiczny klawisz F8 uzależniłem się, ale nie gram na nim cały czas. Co jakiś czas go włączam i wyłączam. Po prostu patrzenie jak ludzie budują budynek jest stratą czasu.
Miko
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Duch pisze:To miało sens, gdy miałem TSK ;) Odkąd poznałem magiczny klawisz F8 uzależniłem się, ale nie gram na nim cały czas. Co jakiś czas go włączam i wyłączam. Po prostu patrzenie jak ludzie budują budynek jest stratą czasu.
No właśnie....chyba zaniose se kompa do serwisu niech mi sprawdzą to gniazdo....
Odpowiedz