to wcześniej widziałem jak on gra i nie robiłem błędów
wasze smieszne błedy
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- kubarychle
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Mój jedyny błąd jaki zrobiłem w KaM był taki, że zrzuciłem gre na pasek nie włączając pauzy i poszedłem na obiad... oczywiście jak wróciłem i włączyłem gre okazało się, że nie ma mojej liczącej 400 ludzi armii
A najgorsze było to, że nie zapisałem gry 
P.S. Dla tych, którzy nie jarzą co się stało z moją armią... została zagłodzona
P.S. Dla tych, którzy nie jarzą co się stało z moją armią... została zagłodzona
ja raz w 2 misji nie wiedziałem jak zdobywać płaty skóry i ja raz spróbowałem zabić moją armią biegające po mojej basie wilki
i jeszcze drugi mój błąd jak np mam już rozbudowaną armie to ja bużyłem wszystkie budynki i budowałem kilak szkół bużyłem budynki żeby szybciej nieśli złoto do szkół i przez to miałem za dużo rekrutów i stali czekając aż inny wejdize do zamku i miałem przez to głodówkę he he 
Jakoś nie mogę sobie przypomnieć czy miałem jakąś wpadkę, choć była na pewno.
A może, tak np,:
-Ustawiłem konnice na pikinierów
-A lancarzy na mieczników
to bło w misji 7. Normalnie porażka, nie dość, że zabili mi wszystkich żolnierzy to jeszcze zniszczyli wioskę i musiałem się przenosić do spichrza położonego nieco wyżej. Oczywiście poniosłem klęskę, ale to był mój pierwszy raz.!
A może, tak np,:
-Ustawiłem konnice na pikinierów
-A lancarzy na mieczników
to bło w misji 7. Normalnie porażka, nie dość, że zabili mi wszystkich żolnierzy to jeszcze zniszczyli wioskę i musiałem się przenosić do spichrza położonego nieco wyżej. Oczywiście poniosłem klęskę, ale to był mój pierwszy raz.!