Zrobiłem całość w godzine i 16 minut jak wynika z moich obliczeń. Najłatwiejsze były dla mnie: hamak, lustro, odsiecz. Najwięcej problemów miałem z buntem.
Jaki kod źródłowy strony z napisam "forteca" ????
Jak klikałem, żeby się włączył kod źródłowy, to nic się nie robiło
Zacząłem 100razy klikać w pokaż źródło strony i sięłączyło, ale przy rozwiązywaniu jak klikałem, to nic się nie robiło i nie pomyślałem, że będę musiał tyle razy w to klikać
Co Ci się "łączyło"? Tam nie ma się co łączyć... albo pokazuje kod, albo nie. Zawsze można też spróbować w innej przeglądarce (bo przeglądarki to nie tylko wadliwy IE) albo zapisać stronę na dysk i otworzyć w notatniku. To takie proste...
Czy ktoś jeszcze miał problem z wyświetleniem kodu źródłowego?
jako ze z Khelbenem mialem kontakt, chce cos dodac. Nie wiem kto ci napisal, ze mozna rozwiazac 12sta tylko z wierszykiem. Podpowiedalem, ze wierszyk akurat znaczenia nie ma zadnego.Pozdrawiam
Khelben pisze:
Cóż powiedzieć... w czasie rozwiązywania zagadki nie miałem jeszcze specjalnie pojęcia o co biega w tym całym konkursie, co i jak trzeba robić, tak więc nie będę ukrywać (wyda się, wyda się! xD), że nie przeszedłem tej zagadki xD (dzięki mar244).