Konkurs "Odkryj tajemnice rycerzy" rozpoczęty!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Kiedy rozwiązałem zagadkę, uważam że lucbach powiedział wystarczająco dużo do zrozumienia tego hasła... Zresztą to bardzo miłe uczucie rozwiązania takiej zagadki samemu, z jak najmniejszą ilością podpowiedzi. Więc jeśli mi obyło się bez pomocy (wyjątek: podpowiedź lucbacha) a mam 14 lat, to wy na pewno dacie sobie radę 
a co ma do tego wiek? ^^
liczy się bystrość umysłu... 12-;atek może w tym nawet 18-latka przewyższyć
owszem, z całą pewnością przyjemniej z jak najmniejszą liczbą podpowiedzi, ale np. gdyby nie mała podpowiedź - ósmej planszy bym wogóle nie przeszedł. A zdaje się taka prosta... Oczywiście nie mówiłem, że chcę do którejkolwiek planszy odpowiedź, mała podpowidź wystarczy... np. na co zwrócić głównie uwagę, by ostatecznie samemu pokombinować.
liczy się bystrość umysłu... 12-;atek może w tym nawet 18-latka przewyższyć
owszem, z całą pewnością przyjemniej z jak najmniejszą liczbą podpowiedzi, ale np. gdyby nie mała podpowiedź - ósmej planszy bym wogóle nie przeszedł. A zdaje się taka prosta... Oczywiście nie mówiłem, że chcę do którejkolwiek planszy odpowiedź, mała podpowidź wystarczy... np. na co zwrócić głównie uwagę, by ostatecznie samemu pokombinować.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Macie rację: najprościej mówić o czymś, gdy zna się już odpowiedź
. Myślę, że w tym przypadku cierpliwość to bardzo pożądana cecha...
Wiek, moim zdaniem, nie gra tu większej roli, przyznaję Ci rację Khelbenie. Blaszaku, czy chciałbyś, żeby ktoś kiedykolwiek dyskryminował Ciebie lub Twoje poczynania tylko ze względu na to ile masz lat? To, że rozwiązałeś, tylko bardzo dobrze świadczy o Tobie, a ktoś inny myśli po prostu w inny sposób. Kiedy pomyśli w jeszcze inny i zwróci uwagę na wyakcentowane w 12. planszy słowo (ugryzłem się w palce, które to wystukały na klawiaturze
), to też da radę
.
Do tej pory nie podpowiadałem, proszę, niech tak zostanie...
Wiek, moim zdaniem, nie gra tu większej roli, przyznaję Ci rację Khelbenie. Blaszaku, czy chciałbyś, żeby ktoś kiedykolwiek dyskryminował Ciebie lub Twoje poczynania tylko ze względu na to ile masz lat? To, że rozwiązałeś, tylko bardzo dobrze świadczy o Tobie, a ktoś inny myśli po prostu w inny sposób. Kiedy pomyśli w jeszcze inny i zwróci uwagę na wyakcentowane w 12. planszy słowo (ugryzłem się w palce, które to wystukały na klawiaturze
Do tej pory nie podpowiadałem, proszę, niech tak zostanie...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Przyznaję wam całkowitą rację
A lucbachowi thx za radę z tym formularzem.
A propos, te zagadki sa bardzo fajne, i wiem że istnieją jeszcze jakieś strony z takimi zagadkami, chociaż nie pamiętam adresów, więc jeśli wiesz lucbach, to powiedz skąd wziąłeś pomysł i ew. podaj jakąś stronkę
Jeśli wie ktoś inny też proszę o jakieś linki lub o nazwę takich zagadek