Weź udział w konkursie! „Odkryj tajemnice rycerzy” z gry „Knights and Merchants” i wygraj jedną z pięciu gier ufundowanych przez sztab.com!
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie organizowanym przez knights.sztab.com przy wsparciu portalu sztab.com. Zasady są proste: rozwiąż zagadki w kolejnych etapach, prześlij nam odpowiedzi i czekaj na losowanie. Możesz wygrać jedną z pięciu gier z serii "eXtra Klasyka next" firmy CD Projekt: „Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butcher Bay”, „Silent Storm + Sentinels”, „Ground Control II: Operation Exodus”, „Gothic” lub „Gothic II”. Masz czas do 4 października 2006.
Nie nie, konkurs jest, nagrody, jakie są, każdy widzi . No i najważniejsze - wiadomo już na czym polega konkurs. Tylko proszę wszystkich, żeby dobrze zapoznali się z zasadami! Powodzenia!
Po to napisałem regulamin, żeby nie było takich pytań! Wyciąg z regulaminu:
Do kolejnych plansz przechodzi się, podmieniając w pasku adresu napis „index” przed rozszerzeniem „.html” (i kolejne napisy, w zależności od planszy).
Widzisz Khelbenie? "Podmieniając", bardzo wazne słowo . Już jasne? Powodzenia!
Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że wielu użytkowników weźmie udział w konkursie. Zaznaczam tylko, że sama idea takiego przechodzenia plansz jest dość popularna na Zachodzie i nie jest moim pomysłem (w przeciwieństwie do pozostałych rzeczy). Wszystkim życzę powodzenia!