Dlatego najlepiej używać opcji "Podgląd" zanim się wysyła
A propos tematu: widzę, że Khelben przyjął dobrą taktykę; jest już nas dwóch. Lucbach, przemyśl to. Jak chcesz możemy nawet zrobić jakąś konferencję we trzech na Skypie
Dzieki Chlopaki, macie duzo racji. Wezme to wszystko pod uwage, szczegolnie powolanie moderatora. Na razie jednak pochlonie mnie, jesli chodzi o prace nad strona, zorganizowanie konkursu.
Pozdrawiam Was serdecznie.
PS Wlasnie Khelbenie, jest taka przydatna funkcja "podglad" .
lucbach pisze:Dzieki Chlopaki, macie duzo racji. Wezme to wszystko pod uwage, szczegolnie powolanie moderatora.
Masz u mnie dużego plusa
Ale pamiętaj też żeby ten konkurs znowu Cię nie pochłonął na wieki. A tak przy okazji, to co z drugim administratorem - Wojbachem? To chyba Twój brat, nieprawdaż? Może on mógłby Ci pomóc?
Wojbach już niestety nie działa przy stronie. Gotów jest mi pomóc czasem, jeśli chodzi o budowę / przebudowę / dodanie czegoś na stronie, ale generalnie administruję wszystkim już sam.
A konkurs pochłania mnie cały czas, myślę, że tak na kilka tygodni .
Uuu.. szkoda. A cóż to za skomplikowany konkurs, że pochłania Cię na tak długi okres? Mam nadzieję, że to będzie dla nas prawdziwie pozytywny WIELKI SZOK
Należy pamiętać o tym, że ten konkurs to prawdopodobnie część rozwoju tej strony. Oprócz tego pozostaje sporo innych rzeczy. A co do tego konkursu, to może to być prawdziwy wielki konkurs na stronie o naszej ukochanej grze Knights and Merchants
A jeśli już wspomniałeś słowo TEMAT, to pozwolę sobie nadmienić "dwa słowa" o spam-botach. Lucbach, czy Ty na pewno przeglądasz listę użytkowników? Tego raz się nie usunie. (chyba że zaznaczysz sobie opcję, ze po rejestracji Ty musisz aktywować konto)