Ci co mają oryginalne K&M: TSK, mogą sobie bez żadnych problemów posłuchać muzyki w jakimś odtwarzaczu CD, dyskmenie, wieży, itp Więc myślę, że i konwersja muzyki do mp3 nie stanowiłaby przeszkody.
Rozumiem Khelbenie, że szykuje się jakiś remiks, a tymczasem dajesz nam do przesłuchania demko? Tyle, że takie demo każdy ma, jak gra
to demko, to tak na przypomnienie ja tam gram (jesli wogóle gram) to w tpr, wtedy muzę wyłaczam i puszczam coś swojego... dąłem, bo dawno nie śłuchałem muzyki z K&M, może ktoś tez nie słuchał... ech
A remix? to chyba nie musi znaczyć, że bedzie to jakiaś techno wersja Po prostu pozłączam fragmenty utworów w jeden ;]
A czy ja powiedziałem, że to będzie techno? Przecież remiksy nie oznaczają wcale masakry porządnych utworów i przerabianie ich na prymitywne umcy-umcy :]
No... dzisiaj przyszedł fajowy dzionek Dzisiaj zaczynam tworzyć (jak i ukończyć) dla Was ową mieszankę utworów...
Jakby ktoś był sprytny, mógłby nagrać jakimś programem (Fraps?) swoje poczynania strategiczne i ekonomiczne w grze - zrobilibyśmy fajowskiego klipa...
Pozdrawiam
No! Skończyłem obiecany medley ^^
Mam nadzieję, że będzie do pobania na stronie.
A jakby ktoś chciał, mogę mu mailem przesłać - utwór z całą pewnością oryginalny xD