Wszelkich rozważań życiowych ciąg dalszy

Trafiają tu posty powtarzające poruszane tematy, spamujące lub nie związane z grą. Czyszczone co jakiś czas.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Post autor: DeBe »

A gdzie wy się dopatrujecie tej III Wojny Światowej?
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Post autor: The Viking »

Wojna w Syrii może być początkiem. Albo jak zaczniemy się otwarcie stawiać islamizacji.
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Zachodnie kraje to bardziej zapraszają do siebie Ciapaków niż w jakimkolwiek wypadku stawiają się przeciw islamizacji. Może ktoś kiedyś pójdzie po rozum do głowy, zobaczy jak to może zniszczyć gospodarkę, kulturę i tradycję państwa, ale na to bym nie liczył. Prędzej Rosja zainterweniuje na sytuację na zachodzie. Polacy są rasistami, nienawidzą brudasów, ale nie wiem czemu boją się wyjść na ulice i zareagować.
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum

Post autor: kaszub »

Ja pier****.
Czy Wy nawet w sobotę nie możecie pospać?
:D
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Ja się wyspałem po całym tygodniu. 10 godzinek wystarcza ;)
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

U mnie też wystarczy. A co do Polaków, niestety brakune jakiegoś elementu zapłonowego. Nikt nie chce być pierwszym i skończyć rewolucję w więzieniu :| Potrzebna jest spora grupa na początek.

Spora grupa, czyli kibice. Oni są zgrupowaniami po kilka tysięcy na drużynę. Władza właśnie ich się boi a subiektywne media stawiają w złym świetle. Sytuację z transparentem znacie: to była odpowiedź na to co Litwini wyrabiali kibicom na Litwie. A plaża gdyńska? Paru nawalonych w ch** marynarzy nie chciało posprzątać butelek i zaczęli zaczepiać babkę która im zwróciła uwagę. Podszedł jeden z kibiców i jeszcze oberwał z noża na co cała grupa rzuciła się na pomoc.

I co? To jest kontrola debilnej większości która wierzy we wszystko co w radiu bądź w telewizji leci. A jak większość wierzy rządowi to dają sobie wmówić że kibice to faszyści, zło wcielone i tak dalej... I dalej wspierają rząd by wyplenić to "zło" ;p
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2013, 10:38 przez The Viking, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum

Skoro nawet na forum nie wyszło, bo wystarczył jeden Khel, by ustawić towarzystwo, to jak wyobrażacie sobie to na większą skalę?
Rewolucję znaczy :).
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Kaszub, no po prostu idealne porównanie, lepszego nie mogłeś wymyślić. Aż się popłakałem ze śmiechu :lol: Mówię poważnie.

Tak nawiązując do Twojej wypowiedzi, to było nas zbyt mało. Może jeszcze raz tyle osób sprawiłoby, że rewolucja by wyszła i Khel musiałby oddać swoją koronę Janosiczkowi? :P W realnym świecie stosunek dla nas byłby lepszy, jakby to wszyscy wzięli się za rząd. Zdziałalibyśmy sporo, lecz każdy boi się być tym pierwszym, jak to było wspominane.

Nienawidzę pisać na telefonie. Mam nadzieję, że nie uciekniecie z tematem, gdy wrócę, ale już na komputerze :P
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Khel zamyka i otwiera sobie tematy kiedy mu to na ręke. Ma prawo. Ale zgasić to akurat nie. Ucina rozmowę i nie daje się wypowiedzieć kiedy myśli że wygrał.
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum

Zamienić Khela na Janosiczka?
To ja podziękuję :D.
Niestety wychodzę teraz z domu i też nie lubię telefonów.
Może później popiszę.
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.