P.S Pozdro za takie wojo po pt
Pierwszy Polski klan w Kam?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Lord Michał
- Użytkownik Forum
-
The Viking
- Administrator Forum

- Lord Michał
- Użytkownik Forum
Rozmawiałem z głowicą posprzeczałem się z nim zdjął już przedrostek ,mówił że jest patriotą że nasz klan to polskie kutasy itp i nie przyznał się do żadnej winy .
Spotkałem go znowu powiedział:"Nie będę w tym gimbusowskim klanie" czy jakoś tak .
Spotkałem go znowu powiedział:"Nie będę w tym gimbusowskim klanie" czy jakoś tak .
Ostatnio zmieniony 03 sie 2013, 20:27 przez Lord Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
-
The Viking
- Administrator Forum

- Takie Życie.
- Użytkownik Forum
No i gdzieście byli w sobote o 22 ? bylem i czekałem, ale nikogo od nas nie bylo.
Dziś za to grałem najlepsza gre swojej dotychczasowej kariery w KaM.
Gra praktycznie 3 vs 4, bo mielismy nubka w teamie.
Chyba mam nawet powtórke, to wrzucę na hosta i sobie obejrzycie.
Kozak bylo.
( Oczywiscie jesli zapisałem.)
Dziś za to grałem najlepsza gre swojej dotychczasowej kariery w KaM.
Gra praktycznie 3 vs 4, bo mielismy nubka w teamie.
Chyba mam nawet powtórke, to wrzucę na hosta i sobie obejrzycie.
Kozak bylo.
( Oczywiscie jesli zapisałem.)
You blocked me on Facebook, and now you going to die !
- Lord Michał
- Użytkownik Forum
-
The Viking
- Administrator Forum

Owszem był rekrutowany. Nie widzę zbytniego problemu w nim, chyba że czujesz się obrażony jego zachowaniem. Chłop się szkoli, ale tematy "gówniane" nie każdy lubi poruszać włącznie ze mną (wieje gimbazą i robi nam wiochę), a wobec tego przekaż mu pozdrowienia ode mnie i ostrzeżenie by bardziej dbał o kulturę by reprezentować sobą jakiś godny poziom. To tyle na temat pułkownika z dupy wziętego.
Teraz ważne ogłoszenie do wszystkich kto tylko się fatyguje by czytać tę zakładkę. Jako team poruszamy na wizji publicznej ważne wewnętrzne sprawy, to źle, nie żebym na to nigdy nie zwracał uwagi. Po części nie mamy wyboru bo to forum jako jedyne nadaje się do takich rzeczy. Rzadko kiedy ludzie mają czas, chęć lub możliwości żeby korzystać z serwerów TS. Nasz team jest słabo zorganizowany, ludzie są jacy są, jest to słabe odbicie R.A. Można jednak polepszyć nasz wizerunek, ale wymaga to chęci. Co do zgłaszania próśb, pytań natury wewnętrznej oraz skarg na publice, jest to z pewnością niemiłe dla osób, których te sprawy dotyczą. Wobec tego od teraz pisać w wyżej podanych sprawach będziecie wyłącznie na pw. Po co R.A ma mieć dostęp do naszych wewnętrznych spraw? Jeśli będzie to coś ważnego i wymagającego upublicznienia, dyskusje bądacje będą przenoszone tutaj.
Teraz ważne ogłoszenie do wszystkich kto tylko się fatyguje by czytać tę zakładkę. Jako team poruszamy na wizji publicznej ważne wewnętrzne sprawy, to źle, nie żebym na to nigdy nie zwracał uwagi. Po części nie mamy wyboru bo to forum jako jedyne nadaje się do takich rzeczy. Rzadko kiedy ludzie mają czas, chęć lub możliwości żeby korzystać z serwerów TS. Nasz team jest słabo zorganizowany, ludzie są jacy są, jest to słabe odbicie R.A. Można jednak polepszyć nasz wizerunek, ale wymaga to chęci. Co do zgłaszania próśb, pytań natury wewnętrznej oraz skarg na publice, jest to z pewnością niemiłe dla osób, których te sprawy dotyczą. Wobec tego od teraz pisać w wyżej podanych sprawach będziecie wyłącznie na pw. Po co R.A ma mieć dostęp do naszych wewnętrznych spraw? Jeśli będzie to coś ważnego i wymagającego upublicznienia, dyskusje bądacje będą przenoszone tutaj.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
administrator forum knights.sztab.com