Wystarczy, że ja wiem, że mam z nim nie graćThe Viking pisze:Kurde, dopiero teraz naprawdę się przyjrzałem temu co napisałeś. On sam jest Polakiem, więc jakby miał innych Polaków wyzywać? Podeszwa, jak nic.popol pisze:Grałem z [P.K] KptGłowica. Budował tylko gospody, a u innych robił winnice, wyzywał wszystkich (głównie za to, że są Polakami). Kilka razy po zaczęciu gry napisał "has quit" i wszyscy powychodzili (myśleli, że na prawdę wyszedł). Każda gra z nim = rehost.
Pierwszy Polski klan w Kam?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

-
radziopoke
- Użytkownik Forum
Powiem coś odnośnie kpt Głowicy
Ja i mój brat zdarzało się, że na początku jego istnienia graliśmy z nim(chyba nawet miał inny nick wcześniej)
No cóż był to słaby gracz, cały czas prosił o pomoc bo często po pt nie miał wojska lub nieliczne ilości. Raz nawet zdarzyła się sytuacja kiedy poszliśmy mu pomóc lecz mimo tego, że go wybroniliśmy on wyszedł z gry... . Aż w końcu nastał dzień w którym zdecydowaliśmy, że z takim graczem nie można grać bo tylko przez niego przegrywaliśmy prawie każdą rozgrywkę. I potem już go nie widywałem. Lecz z moich doświadczeń z nim nawet nie chciał bym dołączyć klanu w którym on się znajduje...
A teraz coś bardziej na temat:
Może bym dołączył do klanu ale dość rzadko mam czas. No i w kama nie grałem już chyba od miesiąca czy dwóch (własnie ze względu na częste niedokończone rozgrywki przez re-host)
Ja i mój brat zdarzało się, że na początku jego istnienia graliśmy z nim(chyba nawet miał inny nick wcześniej)
No cóż był to słaby gracz, cały czas prosił o pomoc bo często po pt nie miał wojska lub nieliczne ilości. Raz nawet zdarzyła się sytuacja kiedy poszliśmy mu pomóc lecz mimo tego, że go wybroniliśmy on wyszedł z gry... . Aż w końcu nastał dzień w którym zdecydowaliśmy, że z takim graczem nie można grać bo tylko przez niego przegrywaliśmy prawie każdą rozgrywkę. I potem już go nie widywałem. Lecz z moich doświadczeń z nim nawet nie chciał bym dołączyć klanu w którym on się znajduje...
A teraz coś bardziej na temat:
Może bym dołączył do klanu ale dość rzadko mam czas. No i w kama nie grałem już chyba od miesiąca czy dwóch (własnie ze względu na częste niedokończone rozgrywki przez re-host)
-
The Viking
- Administrator Forum

Zależy od wymogów klanu. Jakbyś chciał do nas wejść to częstotliwość twoich obecności nie musi być duża, byleś umiał grać. A dla wiadomość członków klanu: Niedługo robimy odsiew nic nie wartych graczy (mówię o pojedynczych graczach, którzy wręcz przynoszą nam wstyd). Tak dla waszej wiadomości.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
administrator forum knights.sztab.com
- Takie Życie.
- Użytkownik Forum
- Takie Życie.
- Użytkownik Forum
Wysłany: Sob Lip 27, 2013 3:26 pm Temat postu:
Grałem z [P.K] KptGłowica. Budował tylko gospody, a u innych robił winnice, wyzywał wszystkich (głównie za to, że są Polakami). Kilka razy po zaczęciu gry napisał "has quit" i wszyscy powychodzili (myśleli, że na prawdę wyszedł). Każda gra z nim = rehost.
Ja mialem podobnie, kilkukrotnie pisał has quit i musielismy robic rehost.
Albo wchodzil do mnie do room'a pisał " pierdol sie " czy coś w tym stylu i wychodzil.
Raz wywalilem go z room'a a on wszedl pod nickiem gracza którego znalem i tak po 40 min pt napisał " mówilem ze pozalujesz " i wyszedl. -.-
Grałem z [P.K] KptGłowica. Budował tylko gospody, a u innych robił winnice, wyzywał wszystkich (głównie za to, że są Polakami). Kilka razy po zaczęciu gry napisał "has quit" i wszyscy powychodzili (myśleli, że na prawdę wyszedł). Każda gra z nim = rehost.
Ja mialem podobnie, kilkukrotnie pisał has quit i musielismy robic rehost.
Albo wchodzil do mnie do room'a pisał " pierdol sie " czy coś w tym stylu i wychodzil.
Raz wywalilem go z room'a a on wszedl pod nickiem gracza którego znalem i tak po 40 min pt napisał " mówilem ze pozalujesz " i wyszedl. -.-
You blocked me on Facebook, and now you going to die !
- Lord Michał
- Użytkownik Forum
-
The Viking
- Administrator Forum

- Lord Michał
- Użytkownik Forum
Grałem z nim ostatnioLord Michał pisze:zgłaszam rekruta : ares
http://ifotos.pl/zobacz/3jpg_nershxr.jpg/
Jego wioska:
http://ifotos.pl/zobacz/1jpg_nersher.jpg/
Też dziwnie grałem w tej grze