Pierwszy Polski klan w Kam?

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Post autor: The Viking »

Dobra, w takim razie ja roześlę ;/
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Takie Życie.
Użytkownik Forum

Post autor: Takie Życie. »

NO i dalej nic nie ma w skrzyneczce. ;P
You blocked me on Facebook, and now you going to die !
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Wybacz, pominąłem Cię przypadkiem.
Wiking,
Awatar użytkownika
rom
Użytkownik Forum

Klan

Post autor: rom »

Cześć.
Stworzenie klanu miało na celu możliwość zagrania na poziomie ze znajomymi graczami. Muszę więc to napisać. Oto przebieg rozgrywki, która miała miejsce wczoraj wieczorem.
Mapa Cursed Ravine
Skład / pozycja : ja ([PK]rom) 6, hans 5, Cleric, trollyyy (lewa góra) VS
PK Takie Życie 7, exg 8 , Zaraki, Russel lewy dół
Przebieg potyczki:
Przed rozpoczęciem gry zapytałem grzecznie, czy są jacyś leaverzy, żeby najlepiej od razu wyszli, każdy zapewniał, że będzie grał do końca.
exg od około 40 minuty zaczął straszliwie lagować, gdyż w Brazylii była burza. Zamiast go kicknąć i grać dalej bez lagów, tym bardziej, że w mojej drużynie było 3 początkujących (co było ustalone przed grą), wszyscy zaczęli płakać, że taka gra nie ma sensu etc i z tego powodu pierwszy wyszedł Zaraki, potem Cleric i Trollyyy a następnie kicknięto exg i było 2vs2. Więc pomyślałem, że teraz już można spokojnie dokończyć rozgrywkę, bo gra była płynna bez lagów. Następnie po około 5 minutach (2 minuty przed końcem pt) nie wiadomo dlaczego wyszedł mój ostatni sojusznik hans. Było 2v1, mnie to nie przeszkadza w grze, tym bardziej, że jak zerknąłem na jego miasto, to nie miał jeszcze warowni, więc zapewniałem na czacie , że gram dalej, co powinno być oczywiste. I najbardziej żałosne dopiero przed nami...
Zaatakowali mnie we 2: Russel i PK Takie Życie , odparłem kilka ataków. (Około 3) Następnie Takie Życie (w najciekawszym momencie rozgrywki) wyszedł :) Został więc tylko Russel, zaatakowałem go nieskładnie, później on mnie i po tym odpartym przeze mnie ataku, też wyszedł :D hahaha. Ludzie, jeśli nie chce Wam się grać, to zagrajcie jeden raz na tydzień, przecież z tym wychodzeniem to tak, jakby przygotować sobie obiad a potem go wyrzucić do kosza. Jeśli nie macie jakiegoś surowca, to jest coś takiego, jak targ :) .
Apeluję i pozdrawiam, jeśli jest jakaś ekipa, z którą można zagrać na poziomie i bez wychodzenia, to ja chętnie, nie ważne jak ktoś gra, ale żeby szanować tą grę i jak decydujemy się zagrać to bez sensu jest w trakcie wychodzić - przecież to idiotyczne.

Obrazek
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Takie Życie, oto jest miejsce gdzie możesz się usprawiedliwić. Leaverstwo jest zakazane w każdym klanie i naruszanie tej zasady bez ważnego powodu jest karane przez wyrzucenie. Co na to powiesz? Możesz pisać na pw.
Wiking,
Awatar użytkownika
rom
Użytkownik Forum

Post autor: rom »

Odnoszę wrażenie, że większość osób gra za karę i bez jakiejkolwiek przyjemności z gry. Wobec tego po co to robicie? :)
Fajnie by było zagrać w wyrównanym składzie i z osobami, które jak już decydują się zagrać, dokończą grę. Tłumaczenie, że "ich było więcej" albo "skończyło mi się złoto" są niedorzeczne.
A największy płacz się zaczyna, jak w czyjejś drużynie jest noob, albo rzeczywiście ktoś już wyjdzie. Wtedy jest lament i niechęć do gry. A właśnie to powinno być wyzwanie. Jeśli gra nie sprawia komuś frajdy, lepiej sobie odpuścić, a jeśli tylko gra w przewadze jest dla kogoś akceptowalna, to najlepiej grać w sigla z kodami, wtedy będziecie mieli przewagę.

The Viking pisze:Takie Życie, oto jest miejsce gdzie możesz się usprawiedliwić. Leaverstwo jest zakazane w każdym klanie i naruszanie tej zasady bez ważnego powodu jest karane przez wyrzucenie. Co na to powiesz? Możesz pisać na pw.
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Nie mamy tu nic takiego jak dzienna/tygodniowa norma gry. Po prostu jak się pojawiasz to reprezentujesz nas. I tyle. Od czasu do czasu możesz się umówić z nami (czyli sprawdzonymi graczami :) ) na większą i fajniejszą gierkę. Klan to nie jest obowiązek, jednak będąc w nim zobowiązujesz się do grania z niepisanymi zasadami (takimi jak niewychodzenie w czasie rozgrywki bez uzasadnienia). Musisz respektować te zasady oraz nas.
Wiking,
Awatar użytkownika
Lord Michał
Użytkownik Forum

Post autor: Lord Michał »

Znam dobrze takie życie , gram z nim prawie codziennie .
Wychodzi wtedy kiedy jest poważny powód (np: wprowadzenie kombajnu , traktora do garażu w jego przypadku ponieważ mieszka na wsi) .
Ale niech sam się usprawiedliwi :)
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Wyjaśnione.
Wiking,
Awatar użytkownika
Lord Michał
Użytkownik Forum

Post autor: Lord Michał »

to może wkońcu zagramy jakąś grę a nie będziemy sobie grać oddzielnie .
Ja dziś przeżyłem 15rehostów iiiii.......................................................
P.S Mnie nie ma do 29lipca bo jadę na wakacje :P
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.