Jak dla mnie zapisy mogą trwać dalej, tylko że kolejne osoby zapewne poczekały by sobie to nast. sezonu i wtedy można by stworzyć kolejną ligę. Pod warunkiem, że było by kolejnych 8 graczy.
Dammul przecież sam napisałeś, że dla takich graczy będzie liga kandydacka... Nie będę co chwilę zmieniał systemu, po za tym ten aktualny, wymyślony prze ciebie jest dobry. Dlatego liga jest cały czas otwarta dla nowych graczy. I proszę każdego uczestnika o zapoznanie się z całym pierwszym postem głównego tematu.
Aktualnie jeszcze aż pięciu graczy nie potwierdziło uczestnictwa, dlatego liga wystartuje prawdopodobnie z kilkudniowym opóźnieniem, bo chcę dać tym zawodnikom jeszcze szansę. Proszę więc o dalsze zapisy, bo jeśli tamci gracze nie potwierdzą udziału, ktoś będzie musiał ich zastąpić.
Czemu znowu dowiaduje sie po fakcie? Tez zglaszam swoja kandydature.
@EDIT
Moje GG: 10329832
Moj nick w grze: Pyskaty
Kiedy gram: hmm.. zalezy.. nie gram o okreslonych porach dnia, tylko wtedy, gdy mi sie zachce Mysle, ze wieczorowa pora w weekendy moglbym grac turniej..
Kurczę, czyli jeszcze ja muszę potwierdzić swoje uczestnictwo? Myślałem, że skoro zapisałem się tak niedawno i w miarę się udzielam, to chyba jasne, że wystartuję.