A we wszystkich misjach?Ja tak miałem w 5misji...ale potem zobaczyłem ze oni poprostu szli na około z żarciem i ...A moze masz daelko te jednostki?Zapisz i Wczytaj moze to pomoze!
nie jarzę tego powyższego postu. ciut dla mnie nie po polsku...
Jeśli głodny pomocnik padnie z głodu, lub go zabiją podczas niesienia jedzenia dla żołnierza, to oznacza, że ten żołnierz zginie, bo nikt inny mu już żarcia nie przyniesie... smutna prawda.
KnajkoFan pisze:to zalezy gdzie stoja zolnieze(jak barzdo daleko to nie zawsze nosza) i czy dajesz podczas walki(wtedy równiez nie ragują)
Podczas walki, raczej przyciski są nieaktywne... a co do strzelców - to przyniosą.
Nieważne jak stoją daleko. Ale gdy (w jakikolwiek sposób) pomocnik zginie po drodze, to osoba nie otrzyma żarcia niesionego przed tegoż pomocnika...
KnajkoFan pisze:to zalezy gdzie stoja zolnieze(jak barzdo daleko to nie zawsze nosza) i czy dajesz podczas walki(wtedy równiez nie ragują)
Podczas walki, raczej przyciski są nieaktywne... a co do strzelców - to przyniosą.
Nieważne jak stoją daleko. Ale gdy (w jakikolwiek sposób) pomocnik zginie po drodze, to osoba nie otrzyma żarcia niesionego przed tegoż pomocnika...
Raczej Khelbenowi chodziło o danie żarcia tuż przet bitką. Kiedy daje żarcie odziałom, a dochodzi do jadki, zazwyczaj ,albo pomocnicy giną, albo żołnierze kitują podczas walki . Ale, gdy nic się z tych rzeczy nie stanie- "nakarmią głodujących"- Tak jak to Bóg nam przykazał