Witam!
Z powodu zdumiewającej popularności jaką cieszy się KaM Remake postanowiłem zrobić coś od siebie. Mowa tu oczywiście o mapie.
Tytuł: Golden Cliffs Opis: Mapa licząca sześciu graczy podzielona przez złote klify, których opanowanie może dać graczom sporą przewagę. Ponadto duża ilość bagien i lasów nadaje mapie przyjemny klimat.
Mapa została już wystawiona na forum knightsandmerchants.net gdzie The Dark Lord dokonał jej szczegółowej analizy.
Pobierajcie, komentujcie i oceniajcie. Mam nadzieje, że przypadnie Wam do gustu.
Wielkie wyrazy wdzięczności dla Florka za cenne rady i skrupulatne testowanie mapy.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2012, 13:54 przez koczis12, łącznie zmieniany 4 razy.
Piko pisze:Przelicz na godziny, bo jest różnica, czy robisz co drugi dzień po pół godziny, czy prawie całą dobę...
Dobrze załóżmy, że każdy miesiąc ma trzydzieści dni a średni czas jaki spędzałem nad mapą dziennie to około jedna godzina, tak więc trzydzieści razy cztery daje nam sto dwadzieścia razy 1 wychodzi około 120 godzin.
Ale to wynik przybliżony zdecydowanie krócej mi to zajęło.
Aż się wierzyć nie chce, że poświeciłeś tyle godz na tę mapę. SZACUN. Nie widzę błędów poza paroma tilesami, które można poprawić. Bardzo fajna mapka. Zachęcam do skomentowania mojej mapy... wprawdzie nie tworzyłem jej tyle czasu co koczis, ale ok 50 godz. też chyba nie jest mało.
Elegancka mapa, takich remake'owi trzeba. Nic tylko słać Lewinowi. Dawno nie widziałem takiej dobrej.
Jedynie niektóre górki zrobić by można większe, ale to nic wielkiego.
Przyjemne, stare wspomnienia odżywają...
Jeszcze zapytam, czy to praca zupełnie samodzielna?
Bez żadnych podejrzeń, oczywiście.