Mixons pisze:Mam kilka zastrzeżeń co do mapy Clash, w którą przed chwilą grałem. Rozgrywka trwała bardzo krótko (tylko 10 min po pt i koniec) i grałem na niej pierwszy raz(na lokacji 3) dlatego jest ich tak mało(zastrzeżeń):
Bardzo mi przykro :/ Czasami tak jest, że się trafia na słabszych graczy . .. .
Mixons pisze:
-lokacja 5 i 3 mają za mało drewna (albo dodaj więcej drzew, albo dodaj deski do spichlerza, ja i jeden z sojuszników mieliśmy poważny zastój z tego powodu)
Dodałem wszystkim + 10 drewna. CO do lokacji 5. kwestia szybkości zrobienia kilku leśniczówek
Mixons pisze:
-lokacja 3 jeśli postawi się kamieniołomy przy tym wcięciu, niedługo trzeba będzie je zburzyć i postawić nowe na dole, ponieważ kamieniarze nie będą już po jakimś czasie chcieli zbierać kamienia twierdząc, że nie mogą go znaleźć (na 3 kamieniołomy tam położone tylko jeden cały czas pracował, dlatego miałem przez chwile poważny zastój w rozwoju)
Poprawię kamień to będą dwie osobne blisko siebie skały kamienia.
Mixons pisze:
-lokacja 3 przy złożach żelaza jest małe przejście niestety nie da się tam postawić drogi (da się tylko na skos, więc mogą tamtędy tylko sb skracać drogę poddani) nie wiem czy to było zamierzone ...
No jest przejście... Ale czytając to co napisałeś postanowiłem, że te przejście powiększę abyś mógł zrobić tam przejście do żelaza u góry..
Mixons pisze:
-lokcja 1 przy niżej położonych złożach żelaza nie da się postawić żadnej kopalni
No tak nie da się, w nowej wersji usunąłem z gór iron gdzie się nie da budować iron kopalni.
Mixons pisze:
No i to na razie tyle, jeśli będę jeszcze kiedyś grał w tą mapkę i znajdę jakieś błędy to napiszę.
Jutro gramy po 20-21 w New World Order (nową wersję) jakbyś miał czas
I to mi się podoba ! Zagrał chłopak w mapę, coś się nie spodobało, napisał w punktach i ja już to poprawiłem.