Trochę konstruktywnej krytyki

.
Map jest naprawdę dużo i nie mam czasu przetestować wszystkich, więc większość oceniam tylko na podstawie screenów.
Adoruję to, że poświęciłeś naprawdę dużo czasu, żeby stworzyć te mapy. Niektóre są zrobione całkiem ciekawie i wyglądają na dość pomysłowe.
Co mnie gryzie:
- Zbyt klarowne przejścia między różnymi rodzajami gleb. Na mapie tworzą się przez to plamy. Staraj się nie robić tak widocznych granic między jednym rodzajem powierzchni, a drugim. Przejścia rób bardziej łagodne, poszarpane.
- Niektóre rzeczy na mapie są po prostu 'napaćkane' - spójrz na góry. Bez wątpienia one najmniej mi się podobają. Są po prostu brzydkie. Postaraj się nad nimi popracować.
-Uaktualnienia - robisz ich stanowczo za dużo. Niektórych map już nie naprawisz. Zajmij się kolejną mapą, zamiast cały czas dogryzać starą - może wyjdzie dużo lepsza.
I miałbym taką małą prośbę. Czy dałbyś radę stworzyć kilka map na kooperację? Gry przez sieć stają się nudne, gdy w kółko powtarza się ten sam schemat budowy. Fajnie byłoby zobaczyć kilka map, gdzie walczy się przeciw rozbudowanemu przeciwnikowi, ale samemu też się ma trochę rozbudowaną wioskę, żeby nie grać przez 8 godzin, a np. 2-3. Wróg powinien też atakować, żeby nie było tak prosto ;D. Byłbym wdzięczny, gdyby Ty lub ktoś inny zrobił ciekawe mapy na co-op.
Z góry dzięki i mam nadzieję, że trochę zrzucisz z tonu i włożysz ciut więcej cierpliwości, czasu i wysiłku w tworzenie kilku dobrych map a nie kilkudziesięciu średnich.