Potrzebna grafika w spritach
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
SilverRadoslav
- Użytkownik Forum
Potrzebna grafika w spritach
Witam, czy ktoś posiada lub mógłby udostępnić grafikę z KAM w formie spritów bo niestety ale u mnie graphics reader nie działa i nie jestem w stanie nic zrobić.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Graphics Readery były dwa, jeden jest znany z nie-działania.
Tego próbowałeś?
http://www.knightsandmerchants.net/file ... tor131.zip
Tego próbowałeś?
- janosiczek
- Użytkownik Forum
Chyba ten próbowałem i nie działa kopiowanie / eksportowanie kilku/kilkunasty spriterów przez co zrobienie czegoś... zajmuję z kilka dni ( samo wyciąganie ) bo trza wyciągać pojedynczo... ale próbuj próbujkuba11100 pisze:Graphics Readery były dwa, jeden jest znany z nie-działania.
Tego próbowałeś?
-
SilverRadoslav
- Użytkownik Forum
-
SilverRadoslav
- Użytkownik Forum
Eksport wszystkich grafik na raz:
Włączasz KaM Remake -> klikasz f11 -> najeżdżasz na "export" w pasku u góry -> klikasz units.rx .
Mógłbyś najpierw zajrzeć do tematu o tworzeniu nowych jednostek (w dziale o Remaku), zanim taki założysz. Zawsze jeśli chcesz zadać na forum pytanie, to najpierw sprawdź czy ktoś inny pytał się gdzieś tego, i czy nie dostał odpowiedzi! Taka rada na przyszłość, abyś nie zaśmiecał tego i innych forów (bo teraz ten temat jest już do usunięcia
)
Włączasz KaM Remake -> klikasz f11 -> najeżdżasz na "export" w pasku u góry -> klikasz units.rx .
Mógłbyś najpierw zajrzeć do tematu o tworzeniu nowych jednostek (w dziale o Remaku), zanim taki założysz. Zawsze jeśli chcesz zadać na forum pytanie, to najpierw sprawdź czy ktoś inny pytał się gdzieś tego, i czy nie dostał odpowiedzi! Taka rada na przyszłość, abyś nie zaśmiecał tego i innych forów (bo teraz ten temat jest już do usunięcia
- janosiczek
- Użytkownik Forum
Z najnowszą wersją KAM to nie działa, przed chwilą sprawdziłem,coś jakby myślal, potem na chwile jest brak odpowiedzi... i ... potem niby ok, i koniec.. nic się nie dzieje.Piko pisze:Eksport wszystkich grafik na raz:
Powinien się pojawić kolejny podfolder w folderze KaM Remake, u mnie działa, nie wiem dlaczego u ciebie nie.janosiczek pisze:Z najnowszą wersją KAM to nie działa, przed chwilą sprawdziłem,coś jakby myślal, potem na chwile jest brak odpowiedzi... i ... potem niby ok, i koniec.. nic się nie dzieje.Piko pisze:Eksport wszystkich grafik na raz:
- janosiczek
- Użytkownik Forum