Jest więcej kodów do Tsk?

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

Aha...Zapomniałem dodać że ten program niestety nie działa pod Windows XP trzeba mieć 98... Jakoś się da zrobić na XP'ku ale ja tego nie wiem...
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy mogę zamieścić tu ten link, ale zamieszczam (jest to link do programu Magic Trainer Creator) : http://rapidshare.de/files/16549880/mag ... r.zip.html

Jeśli tu jednak nie można linków dodawać to bardzo przepraszam

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Aha i jeśli ktoś by chciał do tego plik z instrukcją obsługi to proszę na gadulca: 3697679... :wink:

www.zestriddle.oz.pl
Haker
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Haker »

Witam ponownie niech mnie ktoś nauczy posługiwać programem do zmieniania towarów w spichżu :wink:
Haker
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Haker »

więc ten program ustawia towary w spichzu..... prześlij mi ten opis (Blaszak)
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Więc haker :D Daj mi swój e-mail albo napisz na GG :D :D Jestem prawie zawsze niewidoczny więc mozesz pisać kiedy chcesz, nawet jak bede niedostepny :wink:

www.zestriddle.oz.pl
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Zaraz, zaraz, wszystko ok, ale chyba zapomnieliście napisać, że to NIE DZIAŁA w kampanii TPR (TPR + TSK)!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Nie działa? Działa. Ale nie na XP. Mi ten program działa na wszystkich kampaniach, nawet na TPR + TSK...

www.zestriddle.oz.pl
Wormek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wormek »

tak tak tylko ze własnie niektóry maja Xp :maslaneoczy: wiec moze ktos kto niema Xp zrobil by save z 20 misji tsk takiego z max wszystkiego oprocz broni!aahhaa i nie mówicie"najpierw uzywa kodow,potem sie chwai ze przeszedł,a potem gra przez internet i nie umi grac"bo przeszedłem wszystkie kampanie (Tpr i Tsk)5 razy bez kodow, tylko zawsze dowodze max 40 jednostkami...nei wiecej bo poumierają z glodu... co porawda 20 misja jest najgorsza ze względu na Snieg bo jest go tak dużo ze niema gdzie pól postawic...wiec niech ktos zrobi save 17. Powiedzmy że mamy ten jeden wła�ciwy, dobry adres. I co teraz? To zależy. Je�li chcecie zmienić ilo�ć żyć w grze (np: 3 na 99) to żaden problem. Po prostu odszukujemy żądany adres i wpisujemy go w okno ADDRESS i potem w oknie VALUE wpisujemy nową warto�ć (np:99 - ważne żeby nie była większa od 255!!!). Teraz naciskamy przycisk WRITE i warto�ć 99 zastępuje nam pierwotną (3) . Możesz to sprawdzić klikając na przycisk READ. I to w sumie wszystko - wracamy do gry i bawimy się do woli. Tym bardziej że można to powtarzać ile razy chcemy ;-) no Blaszak cos wykombinowałem:D i teraz staramy sie aby 255(np.kiełbas)zmieniło się na 256 a następnie : 7.W oknie VALUE TO SEARCH wpisujemy poszukiwaną warto�ć. Np. chcemy zmienic stan naszych pieniędzy.(2300)Więc wpisujemy w VALUE TO SEARCH 2300. Po co? Ano po to zeby komputer wyszukał komórkę, w której tę warto�ć zapisano. Tuż poniżej widnieje napis NONE. Klikamy w to okienko - pojawim się tabelka zaczynająca się od NONE, pod nią widać 1 byte, 2 bytes itd. Co to znaczy? To znaczy: je�li wpisana w okno VALUE TO SEARCH warto�ć jest większa niż 255 ale mniejsza od 65535 wybieramy 2 bytes, je�li jest większa od 65535 - 3 lub 4 bytes. Czyli teraz wpisujemy 2 bytes.(wybieramy tą opcję)

Wiec teraz wpisujemy 256 i dajemy 2 bytes i tak jak w poradniku a potem robimy z tego 65535 :D :D Blaszak i co?dasie tak zrobiC?
Jam jest.
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Eee, nie za bardzo cie zrozumiałem Wormek... Powiedz na spokojnie o co ci chodzi? W jakim oknie te 256... Nie rozumiem cię....

www.zestriddle.oz.pl
Odpowiedz