[nowe misje] Gogoud
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
A propos tego co powiedział The Dark Lord, to jakbyś chciał a nie mógł/nie miał na tyle czasu/nie miał na tyle ochoty/*wpisz inne*/ to ja mogę pomóc.
Dostarczysz mi to, co mam przetłumaczyć, a ja, no cóż, nie na holenderski, a na angielski - ale spróbuję przetłumaczyć jak trzeba.
//**************************
A propos what Dark Lord said; Gogoud, if you'd like to translate the campaign but *type here the reason you like*, I can help you.
I'll do what necessary provided you give me Polish samples(pity, it will be English, not Dutch translation)

Dostarczysz mi to, co mam przetłumaczyć, a ja, no cóż, nie na holenderski, a na angielski - ale spróbuję przetłumaczyć jak trzeba.
//**************************
A propos what Dark Lord said; Gogoud, if you'd like to translate the campaign but *type here the reason you like*, I can help you.
I'll do what necessary provided you give me Polish samples(pity, it will be English, not Dutch translation)
Od dłuższego czasu poszukuję kogoś, kto mógłby przetłumaczyć moją kampanię na angielski, bo sam znam ten język w podstawach.
Wiedźminie, dziękuję Ci za propozycję.
Nie wiem, jak Ci się za pomoc odwdzięczę, ale na pewno możesz liczyć na dużą wzmiankę o sobie w pliku czytaj.txt, lub jakimś innym.
Tłumaczenia jest sporo, zaznaczam
Czyli ostatecznie zgadzasz się mi pomóc? Jeśli tak, resztę formalności dokończymy na PW.
Odpowiedz, proszę.
To Dark Lord:
No, I haven't English version yet. But Wiedźmin will help me with translating, I hope. I must repair my 19 mission (I deleted it by mistake) before my campaign will be send to Lewin (to show campaign on his site). So, please, wait for a while.
I think it's worth playing
And sorry for my English, I know it's terrible
;)
Wiedźminie, dziękuję Ci za propozycję.
Nie wiem, jak Ci się za pomoc odwdzięczę, ale na pewno możesz liczyć na dużą wzmiankę o sobie w pliku czytaj.txt, lub jakimś innym.
Tłumaczenia jest sporo, zaznaczam
Czyli ostatecznie zgadzasz się mi pomóc? Jeśli tak, resztę formalności dokończymy na PW.
Odpowiedz, proszę.
To Dark Lord:
No, I haven't English version yet. But Wiedźmin will help me with translating, I hope. I must repair my 19 mission (I deleted it by mistake) before my campaign will be send to Lewin (to show campaign on his site). So, please, wait for a while.
I think it's worth playing
And sorry for my English, I know it's terrible
Call me Gogoud@rTeq/GoGoud
Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 22:22 przez Gogoud, łącznie zmieniany 1 raz.