sorry,ja mam to samo co khelben,z warowni wychodza moi wojownicy i nie sposob nawet ich ustawic,bo zasuwaja po calej mapie, to mnie dobija! jestem w 7 misji TPR i gram 5godzin a teraz wszystko idzie sie j....ac.jest na to jakas rada??moze ktos odkryl jak temu zapobiec?
mam zainstalowany sr2,zrobilem to zaraz po instalacji gry...moze ma na to wplyw fakt,ze ustawilem tryb zgodnosci z NT 4.0 (musialem tak ustawic bo inaczej ciął sie dzwiek i obraz...)?
tak mam xp...i dalej nie wiem jak sobie poradzic w tej misji,ci zolnierze szaleja po wyjsciu z warowni...ej a moze to wina za duzej liczby pomocnikow ,budynkow ect?skoro w osadzie jest taki meksyk to moze dlatego... sam w to nie wierze
no ok,poradzilem sobie.w tej sytuacji ktora mnie dotknela nasuwaja sie nastepujace wnioski: 1-na mapie misji znajduje sie bardzo duza ilosc jednostek,rekruci wariuja.
2-sposobem na to jest prozaiczne rozwiazanie-powybijac troche wojsk przeciwnika,lubb potracic swoje chyba ktos juz o tym pisal w takim razie to tyle z mojej strony,pozdro!
tesch sie z tym spotkałem na ost misji TPR grałem sobie chyba 4 z hakiem
a tu nagle zaczeli sie gibac po mapie ustawiac łonczyc w odziały np miałem tylko 6 bar. a tam pod interfejsem pokazwało ze w odzialebyło ich troszke wiencej
aka kicha na maxa ale zagrałem jeszcze raz i jusz czegios akiego nie było
moze to poprostó powód czesci kompa ze sie gryza z oprogramowaniem i sterownikami chociaz nie wyaje mi sie aby ta teoria była prawdopodobna
Jak to losuje? Czyli albo twórcy zrobili specjalne utrudnienie albo jakiś inteligentny bug? Żeby sam losował misje w której są błędy? Według mnie to na 99.99%niemożliwe...
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...