[nowe misje] Gogoud
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
nielegalny7
- Użytkownik Forum
Są skończone, ale nie są dostępne. Na razie kończę fabułę.ss20 pisze:Ja 14 misji mam skończonych, za najtrudniejszą uważam 12 jak do tej pory:) czy te pozostałe misje są już może dostępne?
Pozostałe misje na 100% będą dostępne przed końcem miesiąca.
Misja 12 najtrudniejsza, mówisz? Moja ulubiona, chyba żadna mi nie wyszła tak dobrze i ładnie, jak ta.
Mój pierwszy podwójny post, ale pozwolę sobie raz zgrzeszyć, jako, że
KAMPANIA THE CRUEL KING ZOSTAŁA UKOŃCZONA!
Do pobrania daję wam 20 doszlifowanych do granic możliwości misji, robionych w sumie przez dwa i pół roku.
Reszta należy do was, drodzy gracze.
Mile widziane komentarze, piszcie głównie, co można poprawić, w tym fabułę (nawet najmniejszy przecinek czy błąd ortograficzny
).
LINKI (są również w pierwszym poście, razem z fabułą, screenami i innymi bajerami):
Z Rapidshare
z WyslijTo
Miłej gry
Uff, koniec roboty. Może jeszcze włączę edytory, żeby coś poprawić, ale szczerze mówiąc, już mi się w ogóle nie chce. Niemniej jednak, jestem z siebie zadowolony, hehe.
KAMPANIA THE CRUEL KING ZOSTAŁA UKOŃCZONA!
Do pobrania daję wam 20 doszlifowanych do granic możliwości misji, robionych w sumie przez dwa i pół roku.
Reszta należy do was, drodzy gracze.
Mile widziane komentarze, piszcie głównie, co można poprawić, w tym fabułę (nawet najmniejszy przecinek czy błąd ortograficzny
LINKI (są również w pierwszym poście, razem z fabułą, screenami i innymi bajerami):
Z Rapidshare
z WyslijTo
Miłej gry
Uff, koniec roboty. Może jeszcze włączę edytory, żeby coś poprawić, ale szczerze mówiąc, już mi się w ogóle nie chce. Niemniej jednak, jestem z siebie zadowolony, hehe.
Czyli dobrze zrobiłem, drastycznie redukując ilość pożywienia tuż przed wrzuceniem całej kampanii do netass20 pisze:15 fajna:), w sumie nie miałem większych problemów, zostało mi 140 chlebów i ponad 300 wina:)
ss20 pisze:16 też ciekawa, jestem w trakcie, spaliłem dwie wioski póki co, mam nadzieje, że mi wojska starczy:)
hej:)
16 i 18 nie sprawiły mi większych problemów, fajne misje:)
Za to z 17 naprawdę się namęczyłem, chyba najtrudniejsza jaką grałem dotąd:)
Za to odpalam 19 i psikus.. włączyła mi się tak jakby jeszcze raz 18 misja, odpalam i leci to samo.. Nie wiem czy ja coś źle zrobiłem, ale nie sądzę, bo skopiowałem jeszcze raz przed chwilą i bez zmian. Jakbyś był tak dobry i sprawdził czy wszystko tam ok to bym był wdzięczny:)
16 i 18 nie sprawiły mi większych problemów, fajne misje:)
Za to z 17 naprawdę się namęczyłem, chyba najtrudniejsza jaką grałem dotąd:)
Za to odpalam 19 i psikus.. włączyła mi się tak jakby jeszcze raz 18 misja, odpalam i leci to samo.. Nie wiem czy ja coś źle zrobiłem, ale nie sądzę, bo skopiowałem jeszcze raz przed chwilą i bez zmian. Jakbyś był tak dobry i sprawdził czy wszystko tam ok to bym był wdzięczny:)
Chcesz dostać łomotoć w Knights nad Merchants po sieci?:) zapraszam 6268717gg:)
Widocznie coś źle podmieniłem.
Jako, że na razie korzystam z komputera kolegii i nie mam możliwości wrzucenia kampanii bez błędu, trzeba trochę poczekać.
Dam znać, gdy poprawię błąd.
EDIT: Niestety, straciłem plik z misją (mapa jest cała).
Odtworzenie misji, zważywszy na studia, zajmie trochę czasu. I misja na pewno nie będzie tak dobra, jak ta stracona. Może zamienię ją w taktyczną... No cóż, tak czy siak, będzie gotowa nieprędko.
Jako, że na razie korzystam z komputera kolegii i nie mam możliwości wrzucenia kampanii bez błędu, trzeba trochę poczekać.
Dam znać, gdy poprawię błąd.
EDIT: Niestety, straciłem plik z misją (mapa jest cała).
Odtworzenie misji, zważywszy na studia, zajmie trochę czasu. I misja na pewno nie będzie tak dobra, jak ta stracona. Może zamienię ją w taktyczną... No cóż, tak czy siak, będzie gotowa nieprędko.