Poziom trudności : 2
Link do Misji 2 : http://wyslijto.pl/plik/dmkmgy195s
Chciałem wam powiedzieć , że nie będę robił na razie fabuły bo to nie jest konieczne liczy się też rozrywka .
Oceniajcie i piszcie komentarze .
Mapka nie jest moja .
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Toż to zlepek misji pojedyńczych, a rozrywka z nich żadna. No i mapa nie jest Twojego autorstwa. Obawiam się, że takiej kaszany zbyt wiele osób nie zechce spróbować.Mati pisze:Chciałem wam powiedzieć , że nie będę robił na razie fabuły bo to nie jest konieczne liczy się też rozrywka .
Oceniajcie i piszcie komentarze .
Mapka nie jest moja .
Ha ha ha... Liczy się rozrywka i fabuła niepotrzebna? Ale się ubawiłem. Przecież jest zupełnie odwrotnie, niż piszesz.Mati pisze:...nie będę robił na razie fabuły bo to nie jest konieczne liczy się też rozrywka (...) Mapka nie jest moja.
Tak... bo Ty w wieku jedenastu, czy dwunastu lat wiesz co jest dziecinne, a co dojrzałe. Prawdziwy "menszczyzna".Ja nie będę tracił czasu na jakieś fabułki do gry według mnie to jest za dziecinne
Właśnie wróciłem z odwyku. Staram się jak mogę... niech mnie ktoś przytuliZachowujecie się jak jacyś uzależnieni
W takim razie proponuję zaniechać robienia kolejnych misji, jeśli tak mają wyglądać (a nawet jeśli się pojawią, to i tak nie zagram).Mati pisze:Ja nie będę tracił czasu na jakieś fabułki do gry według mnie to jest za dziecinne . Zachowujecie się jak jacyś uzależnieni . Ogólnie dajcie mi spokój .