[nowe misje] TSK 2

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

Khelos pisze:Mój tekst się nie przyjął? Nie doszedł? Nie wpadł w gust?
Wolałem mieć coś... Swojego. Co to za robota zwalając wszystko od Ciebie?
Ale masz racje, twój tekst był lepszy... ;)
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Usuń cienie z wody, wyglądają nieapetycznie, a dodany screen powinien prezentować jak najwyższy poziom, aby zachęcić gracza. Do drugiego screena nie mam zastrzeżeń i wygląda pięknie.
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Moderator
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Sir Feliks »

Joker,nie musisz zwalać od Khela, wystarczy przejrzeć uczyć się budować teksty od mistrza i ew. podebrać jakiś patent czy pomysł-to wtedy będzie good :D
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Ale mu to specjalnie pisałem, bo mnie prosił. Mógł zmienić zdanie, zanim się zabrałem. To trochę nieprzyjemne. Zważywszy, że kolega od nikogo nie zżynał, tylko specjalnie mnie najął, by zdobywać od ludzi lepsze recenzje. Poza tym na moim finale można było zbudować nietuzinkowy wątek poboczny.
Awatar użytkownika
Sir Feliks
Moderator
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Sir Feliks »

i bądź tu pomocnym... :D
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.andmerchnats.cba.pl/ ... php?t=2067
Awatar użytkownika
Lizaczek36
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Lizaczek36 »

Hmm, a ja nie zostałem poinformowany o misji do testów ^^? Jak coś piszcie do mnie na PW :P.
Kampania nied&#322;ugo zacznie si&#281; robi&#263; ^^.
Wredny Lord
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wredny Lord »

Z tego co widziałem to po co na scieżce drewniany kwadraty przypominający mały most... kamienne góry za proste są... Jak dla mnie to za dużo w nim bajerów co powoduje nieinteresującą misję... Nie żebym się wymądźał czy coś...

----------

Tacy co robią misje na wysoki poziom są nie realne do grania chyba że do pomocy dostaje się po 5k żarcia to ok i od razu pól koloni wybudowanej. Grałem niedawno w taką kamp i szczerze krajobraz był świetny ale co do gry to żenada... Do dyspozycji było kilka malych jednostek max 50 chłopak + 1 katapulta... ok Było 3 wrogów ,,blaszaki armia chodzi,, a ty samych w skórach pierwszy atak opanowałem za 20min znowu był atak i tak co 20 30min ataki od obu wrogich graczy...

A do wyjaśnienia dodam że odziały składały się z 2x Kusznicy po 12 jednostek 2x ciężkie konie po 20 jednostek wraz z 20 Halabardzistami od przeciwnika nalatujące co 25min na wioskę.... To jest nie do opanowania przy takim starcie.... I to zaledwie na 11 misji zdarzało się to w każdej... Jednostki proszę policzyć x2 od oby dwóch graczy jednocześnie.

Jak już ktoś robi kamp to niech sam bd taki mądry i ją przejdzie a nie że na wali jednostek kupę a póżniej szczyci ze gra na wysokim poziomie trudności.... Rozumiem tam ataki co jakiś czas ale nie takie co z jednym atakiem kończysz grę bo nie ma takiej siły żeby się w tego wybronić a gdzie dalej .... nie ma chyba że na kodach.... :zamurowany:

Myślę że nikt do mnie nie będzie miał jakiegokolwiek problemu ale taka jest prawda.
Umiesz liczy&#263;? To licz na Siebie
Odpowiedz