Patch Service Release 3 w drodze!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Na 1000%:
1. W misji 5. TSK jest Moorbach
2. W misji 7. TSK jest Walheim
3. W misji 11. TSK jest Werheim
Osobiście czytam wszystkie komunikaty i "quest logi" - są tam opisane wszystkie cele misji. Naturalnie zapamiętuje również nazwy grodów - zwłaszcza, że widziało się je nie raz i nie dwa
.
1. W misji 5. TSK jest Moorbach
2. W misji 7. TSK jest Walheim
3. W misji 11. TSK jest Werheim
Osobiście czytam wszystkie komunikaty i "quest logi" - są tam opisane wszystkie cele misji. Naturalnie zapamiętuje również nazwy grodów - zwłaszcza, że widziało się je nie raz i nie dwa
Crimson (king) Michailoff
Ja również. Hmm... to trochę dziwne, że wcześniej nie zwracałem uwagi na to. Przepraszam za zbędny kłopot.Michailoff pisze: Osobiście czytam wszystkie komunikaty i "quest logi"
Znów mam buga, mianowicie w misji pojedynczej "kraina rwącej rzeki", wróg różowy nie buduje kopalni żelaza, od razu zaczyna budować dymarkę, o co chodzi?
Stworzyć w folderze "speech" folder "Vagabond".
Do tego folderu skopiować kwestie lekkiej jazdy z folderu Cavalry.
No, chyba, że chcesz się pobawić, to możesz im dać głosy ciężkiej jazdy (folder Knights). Tyle że ten głos niezbyt do nich pasuje.
A gadają Ci pachołkowie i reszta ratuszowego towarzystwa?
Do tego folderu skopiować kwestie lekkiej jazdy z folderu Cavalry.
No, chyba, że chcesz się pobawić, to możesz im dać głosy ciężkiej jazdy (folder Knights). Tyle że ten głos niezbyt do nich pasuje.
A gadają Ci pachołkowie i reszta ratuszowego towarzystwa?
No więc: Pachołkowie mówią normalnie.
Wojownicy mówią tylko gdy na nich kliknę. Czyli tak, albo mhm? I tak dalej...I gdy idą atakować to tez mówią... Ale gdy chcę aby gdzieś szli, to już nic nie mówią.
z Barbarzyńcami jest dobrze. Tylko wojownicy...
Rebelianci też ok
___
Dobra jest dobrze. po prostu w folderze Warrior nie było kilku plików z folderu Barbarian
Teraz jest wszystko ok.
Wojownicy mówią tylko gdy na nich kliknę. Czyli tak, albo mhm? I tak dalej...I gdy idą atakować to tez mówią... Ale gdy chcę aby gdzieś szli, to już nic nie mówią.
z Barbarzyńcami jest dobrze. Tylko wojownicy...
Rebelianci też ok
___
Dobra jest dobrze. po prostu w folderze Warrior nie było kilku plików z folderu Barbarian
Teraz jest wszystko ok.