Cóż, dzieło Jokera, mimo, iż na razie tylko w części, wyszło na światło dzienne.Khel pisze:Gdybym miał go jeszcze na komputerze, pokazałbym mój projekt komiksu do drugiego numeru KaMowego biuletynu, który stworzyłem dwa lata temu. Był uniwersalny, przemyślany i stroniący od banału.
Komiks K&M
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
marcinmario
- Użytkownik Forum
Wow! Joker w szóstej klasie..
to widzę, że mamy tu przekrój pokoleń: pokolenie JP2, pokolenie MP3 a te najmłodsze to nie wiem jak nazwać
Tak czy inaczej pocieszę Cię, że też mam nie raz problemy z ortografią, wtedy uruchamiam WORDA i wpisuję wyraz dwa razy czekając, który mi podkreśli.
Ale niech to zostanie moją słodką tajemnicą (poliszynela)
Jeśli zaś chodzi o komiks - cóż.. generalnie fajny pomysł! Przynajmniej coś się tu dzieje i w końcu jakaś kropla kreatywności uzytkowników spadła na naszą przesuszonę ziemię.. KAMowską ziemię
Tak czy inaczej pocieszę Cię, że też mam nie raz problemy z ortografią, wtedy uruchamiam WORDA i wpisuję wyraz dwa razy czekając, który mi podkreśli.
Jeśli zaś chodzi o komiks - cóż.. generalnie fajny pomysł! Przynajmniej coś się tu dzieje i w końcu jakaś kropla kreatywności uzytkowników spadła na naszą przesuszonę ziemię.. KAMowską ziemię

. Mogę Ci chętnie pomóc.