Witam! Chcę wam pokazać k&m w wersji komiksowej... Będzie to taka historia o górniku który został z rycerzem... na początek odsłaniam część 1...
Nie wiem co sądzicie o takich komiksach więc proszę komentować... Zapraszam do czytania i oglądania
Historia pewnego Górnika Cz.1
W tych czasach bardzo srogo karano ludzi... Kradzież monet lub zastraszanie chłopich albo podnoszenie mieczy na szlachtę groziła za to kara śmierci. Tylko niektórym udało się jej uniknąć. Za popełnienie nawet najmniejszej zbrodni groziła kara w koloni karnej...
Kolonia karna więźniowie zmuszani do ciężkiej pracy w kopalniach...
A Ja byłem jednym z więźniów... Nazywano mnie ,,Górnik''. Ponieważ miałem już doświadczenie w tej branży...
Każdy z więźniów był z innego miasta... Tyran który nami dowodził to niejaki Władysław II. Ucieczka nie wchodziła w grę ponieważ okoliczne straże pilnowały nas. Ale to co stało się pewnego dnia, zapamiętałem do końca swojego życia.
Nie wiem skąd się wziął i kto go przysłał ale bardzo mi pomógł
C.D.N
Ostatnio zmieniony 25 sty 2010, 15:04 przez Joker, łącznie zmieniany 3 razy.
Mi się podoba Sam pomysł, wykonanie też niezłe. Przydałyby się chmurki w obrazkach ( nawet Photoscape można dodawać fajne chmurki). Czekam na dalszą część.
Tak sobie myślałem i wywnioskowałem, że pomysł jest świetny, tekst niezły, ale wykonanie słabe. Widziałeś kiedyś komiks ? Nie ? To powinno mniej więcej tak wyglądać : . Mogę Ci chętnie pomóc.
Gdybym miał go jeszcze na komputerze, pokazałbym mój projekt komiksu do drugiego numeru KaMowego biuletynu, który stworzyłem dwa lata temu. Był uniwersalny, przemyślany i stroniący od banału.