Knights and Merchants i nasza-klasa.pl

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Karol
Użytkownik Forum

Knights and Merchants i nasza-klasa.pl

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Karol »

Cześć. Pewnie niektórzy znacie mnie co w tym forum wypisuję. Sorki z góry, że ten temat tu umieściłem, bo nie wiedziałem gdzie go dać :)
Chciałem zaprosić Was do konta fikcyjnego, którego utworzyłem na nasza-klasa.pl jako jedyny dla tak wspaniałej gry.

ZAPRASZAM Was Serdecznie :D POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

Ja już tam chyba jestem.. 8-)
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Mógłby mi ktoś wyjaśnić cel istnienia takowych kont? (z wyjątkiem podbicia sobie magicznego licznika "znajomych")
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

Konto które miało 1000 znajomych? Sprzedawać?!!! :smiesne: :smiesne: :smiesne: :smiesne: Hhaha!! W życiu nie kupuję takich rzeczy.. Typu: Premium konta.. Jakieś gadżety do gier.. itp.
Jak ktoś może taki być? Znajomi nie byli by jego.. hehe..
Dla mnie też takie coś jest chore Krzysiek.. Miała to być wyszukiwarka dla swoich starych znajomych z dawnych lat.. A zamieniło się w spamerskie forum dla dziewczyn.. :zraniony:
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Pytanie było czysto retoryczne. Chyba wszyscy wiedzą, co się dzieje w tego typu serwisach, i dlaczego (moim skromnym zdaniem) nawet nie warto tam zaglądać.

Jeśli ktoś chce sobie porozmawiać o KaM, to chyba to forum (innych polskich nie znam) wystarczy.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
Karol
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Karol »

Jednak mi nie chodzi o jak największą liczbę znajomych, ale o tym, żeby pokazać jak bardzo uwielbiamy, wręcz kochamy tą grę :D :D :D

Nie martwcie się ja uważam, że NK schodzi za przeproszeniem na psy i powoli staje się fotką, lub inną rzeczą. Dlatego wolę juz od tego facebooka
:D
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Alanbach »

Hej - ja się krótko wypowiem, bo mam troszkę odmienne zdanie.

Otóż faktem jest, że rzeczywiście 1/2 osób na naszej klasie podbija sobie liczniki znajomych i kompromituje się wstawiając słitaśne focie z podpisami: "komentujcie, oceniajcie, zapraszajcie".

Jeśli chodzi o mnie, to żal mi takich osób, ale mi osobiście nasza-klasa umozliwiła wiele rzeczy: min. nawiązanie i odnowienie kontaktu ze znajomymi z lat oraz stały kontakt z aktualnymi znajomymi - mimo, iż nie znam ich wszystkich mejli, to mogę szybko wysłać im informacje o jakims koncercie, czy akcji itp. natomiast kont fikcyjnych nie przyjmuję, choć przyznam się bez bicia, że mam ich w swoich znajomych aż 2!
Obrazek
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Jeszcze przed zaczęciem się wielskiej ,,sławy'' Naszej-klasy zapisałem się na nią i w sumie po miesiącu już mnie to znudziło. Teraz wchodzę tylko sporadycznie jak mam zobaczyć jakiś nr gg lub napisać do osoby do której nie mam kontaktu. A do fikcyjnego konta KaMa się nie zapisze bo każdy by mógł skojarzyć moje nazwisko z nickiem.
Westess krutue szaleń
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Po prostu nie chcę aby ktoś wiedział kim jestem (nie chce żeby znał dokładne dane).
Westess krutue szaleń
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Jeśli podałeś tam swój numer GG, spokojnie moglibyśmy Ciebie znaleźć, nawet teraz.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Odpowiedz