SC kontra KaM

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Fan SC
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Fan SC »

Grałem w KaM i uważam, że jest to ŻAŁOSNA gra. Sto razy wolę SC. Tam masz do wyboru MNÓSTWO strategii. A w KaM to nawet nie wiem czy jakieś są. Widziałem tu wypowiedzi idiotów, którzy pisali że SC to gra typu "na chama!". Nie cierpię takich debili. Owszem można tak zrobić ale tylko na komputerach, a w SC gra się przede wszystkim by pograć z innymi ludźmi na necie. Tam coś takiego nie zadziała. Tam się liczy strategia, a nie jak w KaM ilość wojska. KaM nie jest tak dynamiczną grą jak SC, tam się ciągle coś dzieje. KaM przy SC po prostu wymięka.

Pozdrawiam wszystkich fanów SC :szczerzy:
Awatar użytkownika
bizonmati
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bizonmati »

Po zakończeniu przemówienia o K&M , Fan SC , poszedł do sklepu i zaczął podziwiać tą gre za okładkę na pudełku . :mrgreen:
Walczę z HTML & CSS
Fan SC
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Ona jeszcze nie wyszła :P
Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Omnixus »

Fan SC trochę pochopnie ocenił K&M. Dla mnie jedyną rzeczą, którą SC przewyższa Kama jest SI przeciwników i właśnie za usprawnieniem SI w Kamie najbardziej bym się opowiedział. Bo chyba każdy chciałby stanąć przed jakimś wyzwaniem grając w potyczkę czy kampanie a nie przed komputerem, który nawet nie potrafi wybronić się przed początkowym wojem (2 misja TSK).

Poza tym SC w ogóle nie można z Kamem porównywać. Po pierwsze to inne czasy. Po drugie jest tam coś takiego jak tech 1,2,3 co nijak nie pasuje do średniowiecza bo w SC mamy rok bodajże 3200. :smiesne: No i po trzecie nie można się spodziewać po grze z przed 2000 roku (ale ze mnie fan Kama, nawet daty wydania nie pamiętam :zraniony:) aby była lepsza od gry z 2007.
Fan SC
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Wiem, że nie powinno się ich porównywać bo to są dwie całkiem różne gry, ale po prostu nie cierpię, gdy ktoś piszę, że SC to gra, w której liczy się tylko ilość wojska, czy szybkość klikania. Za nim coś napiszecie, pierwsze upewnijcie się czy piszecie prawdę. Tak na marginesie, wcześniej napisałem, że SC jeszcze nie wyszedł, pomyłka. Miałem na myśli SC2.
Awatar użytkownika
Omnixus
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Omnixus »

ale po prostu nie cierpię, gdy ktoś piszę, że SC to gra, w której liczy się tylko ilość wojska, czy szybkość klikania.
Taki tylko szczegół chciałbym dodać, że to jest raczej forum nastawione bardziej na KaM a nie SC i jeszcze dodam, że nikt tu o SC opinii wyżej wymienionej nie wyraził więc nie ma o czym dyskutować. Jest jak jest.
Jeśli chcesz podyskutować z ludźmi o SC odwiedź http://www.supremecommander.pl
Fan SC
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Właśnie to nie jest moje drugie konto. Masz racje, założyłem się tu, żeby "bronić" SC. Wiem, że to forum nastawione na KaM ale na początku tego tematu SobonPiotrQ "niezbyt ładnie" wyrażał się o SC. Wiem, że to bardzo głupio brzmi ale czuję się zobowiązany "bronić" SC
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Możesz pisać ze swego zwykłego konta. Jesteśmy zobowiązani uszanować Twojego zdania. A tak, zgrywasz dwulicowego, który siedzi niby z nami, bo lubi KaM, a w rzeczywistości, tak, jak wspomniałeś, uważasz je za nie warte uwagi. Gdybyś tak się zdecydował, jak jest naprawdę, zamiast bezsensownie odgryzać się na kimś, kto również skomentował subiektywnie sąsiednią grę. A tak, mamy błędne koło. Chciałeś dogryźć nam, czy jemu? Bo wyszło, że dogryzłeś sobie...
Fan SC
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Napisałem, że to nie jest moje jakieś drugie konto. Wcześniej na tym forum w ogóle nie byłem.
Awatar użytkownika
SobonPiotrQ
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: SobonPiotrQ »

Fan SC pisze:Napisałem, że to nie jest moje jakieś drugie konto. Wcześniej na tym forum w ogóle nie byłem.
To teraz mi coś wyjaśnij. Jesteś fanem SC, jakim cudem trafiłeś na stronę? Jakim przypadkiem założyłeś ten login? Jakim przypadkiem zacząłeś się udzielać dopiero teraz, kiedy pojawił się ta rozmowa?

Ja w szczęśliwe przypadki nie wierzę, dla mnie cała Twoja sprawa śmierdzi z daleka. Masz swoje zdanie? Nie ukrywaj się, powiedz jawnie, nikt Cię tutaj gównem nie obrzuci, ale nie wystawiaj się na śmieszność przyjmując nie wiadomo jakie pseudonimy.
Odpowiedz